Claudia Schiffer lansează o nouă colecţie prêt-à-porter proprie

30 septembrie, 2010

Toamna aceasta poţi purta haine de caşmir create de celebrul top model în colaborare cu brandul german Iris von Arnim. Claudia Schiffer îşi dorea de mult timp să scoată o linie de tricotaje fine, dar până acum n-a reuşit să-şi pună în aplicare proiectul, în absenţa unui partener potrivit. Modelul german dorea ca linia ei vestimentară să fie în concordanţă cu stilul ei propriu şic, dar în acelaşi timp lejer şi practic. Să nu uităm că diva podiumurilor internaţionale e totuşi mamă a trei copii.

Toamna aceasta poţi purta haine de caşmir create de celebrul top model în colaborare cu brandul german Iris von Arnim

Claudia Schiffer îşi dorea de mult timp să scoată o linie de tricotaje fine, dar până acum n-a reuşit să-şi pună în aplicare proiectul, în absenţa unui partener potrivit. Modelul german dorea ca linia ei vestimentară să fie în concordanţă cu stilul ei propriu şic, dar în acelaşi timp lejer şi practic. Să nu uităm că diva podiumurilor internaţionale e totuşi mamă a trei copii.

„Am căutat mult timp să găsesc parteneriatul potrivit, iar acum mă consider foarte norocoasă că am reuşit să realizez acest lucru, colaborând cu IvA (Iris von Arnim, n.r.). Avem aceleaşi principii şi sunt încântată că am găsit o companiecare să poată transpune adecvat viziunea mea“, a declarat ea.

Şi IvA se bucură de acest parteneriat: “Claudia este un fashion icon de talie mondială, o femeie cu un simţ estetic impecabil, care ştie foarte bine cum ar vrea să arate colecţia pe care o va lansa alături de noi. Suntem încântaţi să putem lucra împreună cu ea şi vrem ca această colaborare să fie una pe termen lung“, a declarat directorul executiv IvA.

Claudia Schiffer a declarat că, de-a lungul timpului, a primit o groază de oferte de colaborare de acest gen, dar că poate încă nu venise timpul potrivit pentru a le aborda cu seriozitate. „Acum, momentul este bine ales, însă va trebui să fac lucrurile foarte bine. Va trebui să creez acel tip de haine pe care mi-aş dori eu însămi să le port“, a declarat modelul german.

Claudia Schiffer este căsătorită de opt ani cu britanicul Matthew Vaughn, cu care are trei copii, pe Casper (7) Clementine (5) şi Cosima Violet (5 luni). Top modelul locuieşte la Londra şi are casă de vacanţă în comitatul Suffolk.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg