Controversă neașteptată, Kate Middleton a copiat-o pe Meghan Markle! Cine o acuză pe Prințesa de Wales?

16 mai, 2023

Dacă ai văzut-o la Eurovision pe Kate Middleton, dacă ești fan regal și ți se pare că ai mai văzut undeva ținuta Prințesei de Wales, să știi că nu ți se pare! Este incredibil de asemănătoare cu ținuta purtată anul trecut de Ducesa de Sussex!

FotoJetrochiealbastraKateMeghan jpg

Rivalitatea celor două cumnate nu dă semne să înceteze, întrucât fanii regali se împart, simplu, în două tabere: pro Meghan Markle sau pro Kate Middleton. Incontestabil, Prințesa de Wales are mult mai mulți suporteri.

Kate Middleton a avut o apariție video surpriză la finala concursului internațional Eurovision de sâmbătă și, în timp ce rochia ei albastră uluitoare și cântatul la pian i-au uimit pe mulți fani regali, unii dintre susținătorii lui Meghan Markle au acuzat-o pe Prințesa de Wales că a copiat una dintre ținutele ducesei.

Prințesa Catherine, în vârstă de 41 de ani, a purtat o rochie albastră, cu un umăr dezgolit, de la Jenny Packham, care costă cca 4.917 dolari, atunci când a cântat la pian pentru înregistrarea Eurovision. Prestația Prințesei de Wales a fost filmată la Castelul Windsor, chiar înainte de finala concursului.

Și anul trecut a apărut la Eurovision în culorile Ucrainei, câștigătoarea precedentă, pentru a-și arăta susținerea față de această țară cuprinsă de război.

Însă fanii Ducesei de Sussex nu au trecut așa ușor peste moment, ei semnalând pe Twitter asemănarea uimitoare dintre ținuta lui Kate Middleton de anul acesta și cea a lui Meghan Markle de anul trecut: ”Se pare că Kate Middleton o copiază din nou pe Meghan Markle. Aceeași culoare, același umăr dezgolit, cât poate să fie de anostă această prințesă”, a scris un fan al soției Prințului Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry pe scenă la Premiile NAACP, 2022, Profimedia (1) jpg

Alții apără ideea persoanei care a purtat ținuta prima dată, în timp ce unele persoane se declară contrariate: ”Parcă era deplasat și lipsit de gust să porți o rochie fără un umăr, așa cum a făcut Ducesa Meghan Markle anul trecut, la Premiile NAACP.” ”Se invocă protocolul doar dacă greșește oaia neagră, Meghan. Kate are voie orice”, a mai subliniat un fan regal mâhnit.

Meghan Markle și Prințul Harry pe scenă la Premiile NAACP, 2022, Profimedia (2) jpg

Dincolo de meciul Kate-Meghan, altcineva a menționat un aspect important: ”Nu vă mai certați, prima a fost Diana. Prințesa Diana a purtat o rochie albastră Versace fără un umăr la un eveniment din Australia, în 1996.”

Prințesa Diana a purtat o rochie albastră Versace fără un umăr la un eveniment din Australia, în 1996, Profimedia 0220394752 jpg

Dincolo de acuzații și comparații, Prințesa de Wales chiar adoră acest stil. Alteța Sa regală a mai purtat o rochie fără un umăr cu câteva luni înainte, o superbă ținută albă Alexander McQueen la premiile BAFTA de anul acesta. De asemenea, în fotografiile aniversare la împlinirea a 40 de ani, într-un portret regal, apărea tot cu o rochie fără umăr Alexander McQueen roșie.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg