Corsete modelatoare pentru rochii ┼či multe alte articole ce scot ├«n eviden┼ú─â silueta, doar la Clessidra

7 decembrie, 2020
1 colanti modelatori perfect body 012901 2 jpg jpeg

Clessidra, cunoscut magazin online pe linia de fashion, aduce în faţa publicului său ţintă colecţii impresionante de articole vestimentare.

Pentru aceast─â iarn─â propune o linie atractiv─â de jachete, dar ┼či rochii ce se potrivesc extrem de bine ├«n peisajul aferent. Vorbim de varietate la capitolul articole vestimentare disponibile, de calitate deplin─â ┼či, bine├«n┼úeles, de pre┼úuri pliabile pe orice buget.

Clessidra aduce ├«n fa┼úa publicului s─âu ┼úint─â ┼či o colec┼úie impresionant─â de corsete modelatoare. Vorbim aici de corsete create ├«n Columbia, deci de calitate columbian─â exemplar─â, ce promit s─â aplatizeze abdomenul ┼či s─â scad─â din centimetri din jurul taliei.

Corsetele pentru rochii, în oferta de la Clessidra!

Kilogramele ├«n plus nu ar trebui s─â limiteze nim─ânui tipul ┼úinutelor pe care le poate purta. Cu toate acestea, nu pu┼úine sunt femeile care se simt deranjate de centimetrii din talie, ├«n special atunci c├ónd doresc s─â poarte o rochie mulat─â, iar pentru a fi sigure c─â nu gre┼česc aleg s─â nu o mai poarte. De cele mai multe ori, femeile aleg s─â ├«┼či acopere centimetri din talie cu haine ├«n m─ârimi mai mari dec├ót ar fi normal.

Pentru ele exist─â o alternativa ce nu le limiteaz─â alegerile. Un corset de slabit, a┼ča cum este disponibil pe clessidra.ro, este o variant─â optim─â. El poate fi purtat chiar ┼či sub articolele vestimentare mulate c─âci nu va fi vizibil. O recomandare ├«n acest sens este categoria modelare invizibil─â. ├Än plus de asta, atunci c├ónd este purtat la sal─â, rezultatele pe care le ofer─â sunt cu mult mai rapide ┼či mai uimitoare.

Clessidra pune la dispozi┼úia femeilor interesate zeci de modele de lenjerie modelatoare. De la corsete, p├ón─â la lenjerie intim─â. ├Än plus de asta, Clessidra vine cu recomand─âri ┼či la capitolul modelare corporal─â postnatal─â. Fiecare produs disponibil ├«n aceste categorii este ├«nso┼úit de informa┼úii cheie privind utilizarea, modul de ├«ntre┼úinere, dar ┼či felul ├«n care ac┼úioneaz─â asupra centimetrilor ├«n plus din talie.

Aten┼úie! Toate produsele pentru modelare corporal─â pe care Clessidra le pune la dispozi┼úie ├«n cadrul magazinului online oficial clessidra.ro trebuie alese dup─â m─ârimea optim─â. Mai exact, ele nu ├«┼či modific─â forma dup─â multe purt─âri ├«n timp, a┼čadar o m─ârime mai mare sau mai mic─â ar putea fi de-a dreptul deranjant─â ├«n timpul purt─ârii.

Jachete, rochii ┼či compleuri pentru sezonul rece - ├«n oferta de la Clessidra

Eficien┼úa corsetelor ┼či a lenjeriei modelatoare de la Clessidra nu poate fi altfel testat─â dec├ót purt├ónd orice fel de ├«mbr─âc─âminte, f─âr─â a mai ┼úine cont de centimetri din talie. A┼čadar, pentru aceast─â iarn─â Clessidra propune colec┼úii impresionante de jachete, dar ┼či rochii ┼či chiar compleuri din tricot.

Purt─âtoarele sunt ├«nt├ómpinate cu diversitate ├«n cadrul magazinului clessidra.ro. Toate modelele de articole vestimentare disponibile promit s─â ├«ntoarc─â toate privirile, iar, mai mult dec├ót at├ót, s─â men┼úin─â corpul la o temperatur─â optim─â pe toate perioada purt─ârii. Calitatea este deja inclus─â ├«n pre┼úul achizi┼úiei. 

Clessidra pune la dispoziţia publicului interesat colecţii la modă de articole vestimentare. Acestea pot fi descoperite accesând clessidra.ro.

Contact Clessidra

Str. Cerna, Nr. 3, Rm. Vâlcea

0730 612 141 / 0752 094 324

contact@clessidra.roRecente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg