Cu ce mă-mbrac azi? Inspiră-te din hainele de stradă ale vedetelor!

24 iulie, 2017
toale FotorCreated jpeg

Cu ce mă-mbrac azi? Este o întrebare cu care orice femeie este familiarizată, fie că este un nume celebru sau o anonimă. Este, până la urmă, destul de greu să te mulţumească hainele de care dispui în şifonier, iar în cazul vedetelor este, probabil, şi mai greu, având în vedere că paparazzi sunt acolo, aşteptând o mişcare greşită.

Noi am ales câteva dintre cele mai reuşite ţinute de stradă din ultima săptămână, în care au fost surprinse vedetele de la ei. Cine ştie, poate că alegerile lor vestimentare de vară te vor inspira şi pe tine.

Paris Jackson poate fi folosită ca sursă de inspiraţie doar dacă eşti genul hippie. Căcă fiica lui Michael abordează doar acest stil în ieşirile ei pe străzile din Los Angeles, unul care i se potriveşte, căci este tânără şi rebelă.

Paris Jackson

Zoe Saldana şi Marco Perego sunt cei mai atrăgători soţi cu stil eco-boem pe care-i cunoaştem. Frumoşi şi cool, cei doi sunt un model de ţinute de purtat la o ieşire văratică pe stradă.

Zoe Saldana şi Marco Perego

Şi tot despre Zoe este vorba şi mai jos şi despre o rochie confortabilă de mămică, pe care să o porţi la o ieşire cu copiii. Doar dacă ai siluetă S ca frumoasa actriţă, însă...

Zoe Saldana

Rochiile maxi boho chic sunt un must de ceva veri încoace, iar piesa purtată de Rachel Bilson este nu doar extrem de lejeră, ci şi foarte reuşită, ca model şi print.

Rachel Bilson

Rochia lui Nicky poate fi un superb model de ţinută de gravidă, de purtat în zilele caniculare. Dungile sunt în trend, culoarea verde mentă la fel, iar modelul este unul foarte şic.

Nicky Hilton şi James Rotschild

Costumul cu bluză şi pantaloni asortaţi purtat de Gwyneth Paltrow este o alegere perfectă pentru o ieşire de seară, la o terasă, cu prietenii. Iar sandalele cu toc pătrat sunt, cu siguranţă, vedetele verii.

Gwyneth Paltrow

Foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg
octavia geamanu
electro jpg
Thylane Blondeau, Getty (3) jpg
Gabriela Firea jpg
tom jones
diana bart si cove
mihaela borcea7 jpg
emily ratajkowski jpg