Cum s-au costumat vedetele de Halloween

31 octombrie, 2011

În noaptea în care ies la iveală duhurile rele, celebrităţile s-au distrat ceva de groază! Şi s-au deghizat în personaje faimoase, care-ţi dau fiori. Iată parada celor mai reuşite costume de Halloween!

În noaptea în care ies la iveală duhurile rele, celebrităţile s-au distrat ceva de groază! Şi s-au deghizat în personaje faimoase, care-ţi dau fiori. Iată parada celor mai reuşite costume de Halloween!

Kim Kardashian s-a inspirat din filmul Batman când şi-a comandat costumul pentru înfricoşătoarea sărbătoare de anul acesta. Trebuie să recunoaştem că ţinuta - care îl întruchipează pe Poison Ivy, duşmanul de temut al lui Batman - e bine croită, iar silueta vedetei de reality show e pusă în valoare de rochiţa mini, strânsă pe trup. Aşadar, ce notă îi daţi lui Kim?

Heidi Klum a optat pentru un outfit spectaculos în 2007, la petrecerea pe care a găzduit-o ea în Hollywood cu ocazia sărbătoririi morţilor. Celebrul manechin s-a deghizat în pisică. Ce ziceţi, e genul care toarce frumos sau care-şi scoate ghearele?

Cher aproape că n-avea nevoie să-şi comande un costum anume, pe care să-l poarte pe 31 octombrie, atât de extravagantă este garderoba ei de obicei. Cu toate astea, artista a ţinut morţiş să urce pe scenă în 2003, la un concert din Toronto, arătând ca o vrăjitoare. Destul de înspăimântător!

Actorul Kyle MacLachlan a surprins pe toată lumea cu look-ul său inedit atunci când a participat la faimoasa petrecere dată de Heidi Klum în fiecare an, la sfârşitul lunii octombrie: el s-a deghizat într-un jucător de golf, lovit de o minge. Ăsta da costum neobişnuit, nu-i aşa?

Parcă am fi la Festivalul de la Veneţia! AnnaLynne McCord s-a visat regină anul acesta, de Halloween, afişând o rochie în stilul celor purtate de Maria Antoaneta, regina Franţei. La cât de elaborat este costumul, frumoasa actriţă are parte de toată admiraţia noastră.

foto: Reuters, celebitchy.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg