Cum s-au îmbrăcat divele la People’s Choice Awards 2018?

12 noiembrie, 2018
14 fotojet 5 jpg jpeg

Nu departe de incendiul devastator din Malibu s-a petrecut, duminică seara, şi festivitatea la care au luat parte starurile de peste Ocean şi care, ca de obicei, au făcut senzaţie cu ţinutele pe care le-au etalat. Cine a făcut o alegere vestimentară bună la People’s Choice Awards 2018?

Am fi zis că incendiul în care chiar şi starurile din showbiz-ul american şi-au pierdut casele le-ar fi ţinut pe dive departe de orice eveniment monden, însă n-a fost aşa. O pleiadă întreagă de staturi şi-a făcut prezenţa la ediţia din acest an a People’s Choice Awards, iar noi le-am admirat, ca de fiecare dată, ţinutele etalate pe covorul roşu.

Dacă unele dintre dive au preferat un look curat, minimalist şi monocromatic, altele au făcut senzaţie cu ţinuta lor sofisticată şi destul de încărcată. Astfel, Victoria Beckham a ales un costum alb, care i-a pus în valoare silueta, pe când Scharlett Johansson s-a prezentat într-o ţinută Versace, compusă din bustieră şi pantaloni, care, de asemenea, i-a accentuat atuurile fizice.

Chrissy Teigen, mămică a doi copii mici, abia şi-a putut ţine în frâu formele voluptuoase în rochia mini Zuhair Murad, pe când, contranstând evident, Mila Kunis a uimit audienţa cu simplitatea ţinutei sale all blak, dar şi cu silueta ei cam prea filiformă. Rochia ei Alex Perry a propulsa-to totuşi printre cel mai bine îmbrăcate dive de la People’s Choice Awards 2018.

Rita Ora, în schimb, a optat pentru un look mai sofisticat cu ţinuta ei Ateliar Versace şi cizmele lungi purtate, aşa cum puteţi vedea în imaginile din galeria foto.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg