Cum să îți alegi pantofii potriviți pentru banchet

21 aprilie, 2023

Banchetele de absolvire, atât de absolvire a liceului, cât și a facultății, sunt momente greu de uitat, mai ales datorită pregătirilor care au loc înainte.

okmagazine jamie coupaud shMBfL3jdkc unsplash jpg

. Îmi amintesc și acum cum m-am plimbat prin toate magazinele de rochii până când am găsit-o pe cea potrivită pentru mine, care parcă mă aștepta. După rochie au urmat sandalele de damă pe care le-am căutat în fiecare colțișor al orașului. Toate aceste căutări și regăsiti pentru ca, în final, să mă pot bucura de o noapte specială alături de oamenii care mi-au marcat o anumită perioadă a vieții.

Așadar, cum facem să găsim perechea potrivită de pantofi pentru mult așteptata seară a banchetului de absolvire? Analizăm bine opțiunile pe care le avem și nu ne grăbim spre a lua o decizie; asta dacă avem timp suficient. De asemenea, am pregătit și o listă cu cele mai importante aspecte pe care trebuie să le avem în vedere.

În primul rând, sanadele damă se cumpără după ce avem rochia și nu invers deoarece rochia este piesa de rezistență a ținutei noastre. În cazul în care rochia ta nu îi ascunde complet, pantofii tăi completează apariția ta, deci merită toată atenția. Probabil că vei dori să porți tocuri, oricât de mici sau groase ar fi. Tocurile înalte te fac să arăți mai înaltă și îți fac picioarele să pară mai lungi. Tocurile creează, de asemenea, un aspect mai formal și matur, care se va potrivi cu rochia ta formală.

Ia în considerare, de asemenea, lungimea rochiei tale. Dacă este o rochie la jumătatea gambei, pantofii tăi vor constitui o parte mult mai vizibilă a aspectului tău general decât dacă rochia ta este lungă până la podea. Cu o rochie până la podea, poți scăpa cu un pantof cu toc mai mic și mai stabil.

Totodată, trebuie să alegi stilul pantofului pe care ți-l dorești. Pantofii cu vârful închis îți oferă un aer sofisticat, însă principalul dezavantaj este că aceștia pot deveni incomozi la scurt timp după ce îi încălțați. De cealaltă parte, pantofii cu vârf deschis pot fi o îmbinare între sandalele cu baretă și aspectul pantofilor cu vârful închis. Pe termen lung, aceștia pot fi mai confortabili decât pantofii cu vârful închis.

Probabil cea mai populară alegere, sandalele de damă cu baretă sunt mereu la modă. Acest stil de pantofi ușori, de vară îți arată picioarele și gleznele și creează un aspect mai relaxat și mai feminin.

în jurul gleznei sau chiar în jurul gambei. Acesta din urmă se potrivesc de minune cu o lungime mai scurtă a rochiei.

Există acest trend ca pantofii de banchet să fie plini de sclipici și strălucire și nu suntem împotriva lui. Dimpotrivă, dacă rochia este o idee mai simplă și pantofii au loc să strălucească, chiar recomandăm acest lucru. Strălucirea din jurul picioarelor tale va atrage ochii în jos și va crea un aspect complet, indiferent dacă ești pe ringul de dans sau doar pozezi pentru fotograf.

Tocurile vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Cât de mult ești dispusă să sacrifici din confortul tău pentru un toc mai înalt? Cu excepția cazului în care ești obișnuită să le porți, tocurile pot crea anumite probleme pentru că pot fi incomode dacă nu sunt alese cum trebuie. Totuși, purtarea tocurilor la o petrecere este diferită de purtarea altor pantofi de zi. Călcâiul înălțat pune o mare parte din greutatea ta pe talpă și pe degetele picioarelor.

Deși ar putea fi tentant să alegi un pantof doar pentru aspectul său, este important să iei în considerare confortul. Vei sta în picioare, vei merge și vei dansa ore întregi în acești pantofi. De asemenea, mersul pe tocuri necesită puțină coordonare deoarece este ca și cum ai merge pe vârful picioarelor. Te vei simți mult mai stabilă și mai încrezătoare atunci când vei înțelege acest lucru. Astfel, asigură-te că acorzi puțin timp pentru a exersa mersul, statul în picioare și, bineînțeles, dansul, în pantofii tăi noi.



Recente pe Ok! Magazine

refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg