Cuplul perfect! Starurile din ÔÇŁGame of ThronesÔÇŁ, apari┼úie elegant─â pe covorul ro┼ču!

10 aprilie, 2017
The Olivier Awards 2017   VIP Arrivals jpeg

Sunt extrem de discre┼úi cu apari┼úiile lor publice, a┼ča c─â ne bucur─âm de orice ocazie ├«n care-i vedem ├«mpreun─â, ├«n public. De data aceasta, Premiile Olivier, organizate ├«n Londra, duminica trecut─â, au fost cele care i-au scos la lumin─â pe cei doi actori din ÔÇŁGame of ThronesÔÇŁ.

Au str─âlucit pe covorul ro┼ču!

Kit Harington ┼či Rose Leslie, cuplu ┼či-n film, dar ┼či-n realitate, au str─âlucit pe covorul ro┼ču al Premiilor Olivier, eveniment la care au participat duminic─â. Z├ómbitori ┼či extrem de afectuo┼či unul cu altul, cei doi actori au pozat pe covorul ro┼ču al evenimentului.

Rose a fost cea care a str─âlucit, de data aceasta, mai mult, opt├ónd pentru o rochie Christian Dior, ro┼čie, care i-a pus ├«n eviden┼ú─â silueta silfid─â. ┼×i-a accesorizat ┼úinuta cu bijuterii discrete, ┼či un make-up minimalist, iar rezultatul a fost unul uluitor. Actri┼úa de 30 de ani a avut o apari┼úie ravisant─â la acest eveniment!

Kit ┼či Rose au luat parte la Premiile Olivier, organizate duminic─â, ├«n Londra

Desigur, ┼či Kit a fost extrem de elegant ┼či de chipe┼č, opt├ónd pentru un costum elegant, negru, demonstr├ónd c─â o alegere clasic─â este ├«ntodeauna o alegere ÔÇŁsafeÔÇŁ ├«n materie de apari┼úii pe covorul ro┼ču.

Formeaz─â un cuplu din 2012

Cei doi, care au o rela┼úie ├«nc─â din 2012, s-au cunoscut ┼či ├«ndr─âgostit pe platourile de filmare ale serialului ÔÇ×Game of ThronesÔÇŁ.

Jon Snow ┼či Ygritte

foto: getty