Cuplurile anului 2000, la SAG Awards! Cum se îmbrăcau vedetele pe covorul roşu?

24 ianuarie, 2015

La 15 ani de la a şasea ediţie a decernării premiilor Screen Actors Guild, covorul roşu nu mai seamănă deloc cu cel de-altădată. Dar avem aceleaşi vedete. Din fericire, şi stilul vestimentar s-a schimbat între timp, din 2000,

La 15 ani de la a şasea ediţie a decernării premiilor Screen Actors Guild, covorul roşu nu mai seamănă deloc cu cel de-altădată. Dar avem aceleaşi vedete. Din fericire, şi stilul vestimentar s-a schimbat între timp, din 2000, căci, privind nostalgic la ţinutele vedetelor de atunci, ne dăm seama cine a evoluat şi câte s-au schimbat radical: de la glamour la iubiri de Hollywood!

Avem aşadar o retrospectivă scurtă a celor mai faimoase cupluri din anul 2000, de pe covorul roşu al galei SAG Awards, care acum au luat-o pe drumuri separate cu alte vedete, dar şi a celor mai amuzante rochii şi ţinute de pe vremuri. Old school şi cu totul altfel de strălucire de vedetă!

Michael J. Fox

Actorul din serialul "The Good Wife", în vârstă de 53 de ani, trăieşte şi acum fericit cu consoarta sa frumoasă, Tracy Pollan.

Patrick Stewart şi Wendy Neuss

Din păcate, dacă cei doi erau bine mersi împreună, căsătoriţi chiar în august 2000, în 2003 cei doi au divorţat, iar marele actor şi-a găsit jumătatea în persoana cântăreţei Sunny Ozell.

Dylan McDermott şi Shiva Rose

Alt cuplu celebru care a fost împreună pe covorul roşu, dar s-a separat în 2007 şi a divorţat oficial în 2009. Momentan, actorul de 53 de ani se iubeşte cu colega sa de breaslă, Maggie Q.

Colegii din Friends

Din fericire, după 11 ani de la finalul serialului "Friends", Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow au rămas bune prietene, ca şi în film, alături de David Schwimmer.

Sarah Jessica Parker

Cine-ar fi crezut că diva fashionistă din serialul "Sex and the City" s-ar fi îmbrăcat astfel? Din fericire, acum actriţa are apariţiii pline de glamour pe covorul roşu.

Angelina Jolie

Aici, o Angie foarte tânără şi rebelă, care nu avea niciun interes să treacă la un stil sobru şi elegant la evenimentele mondene, ca acum, când este măritată cu Brad Pitt, cu care are 6 copii.

Julianne Moore

Favorita la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru "Still Alice" nu era 100% deprinsă cu stilul elegant şi bine inspirat al Hollywoodului, dar nici nu dădea chix, dată fiind moda vremurilor.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg