Daniel Craig şi Eddie Redmayne, cei mai cool actori de la gala Into Film Awards

15 martie, 2017
daniel, eddie6 jpeg

Fără îndoială, James Bond a fost cel mai sexy, dar şi cel mai vânat actor de la gala Into Film Awards, eveniment care s-a desfăşurat marţi seara la Leicester Square Odeon, Londra. 

image

Daniel Craig, un sex simbol la Hollywood, cunoscut mai ales pentru rolul de băiat rău, justiţiar, din seria cu agentul 007 nu putea lipsi de pe lista invitaţilor. Pe cât de sexy este în rolul lui James Bond, pe atât de chipeş este şi  în realitate, căci Craig a făcut senzaţie pe covorul roşu, arătând extraordinar de bine şi cu o atitudine relaxată. Actorul de 49 de ani a încins spiritele cu apariţia sa, fiind îmbrăcat smart casual, într-un stil simplu, dar de impact. Daniel a ales o cămaşă albă, peste care a suprapus un cardigan negru cu nasturi şi o jachetă de piele închisă la culoare. În ceea ce priveşte partea de jos a ţinutei, Craig a optat pentru o pereche de pantaloni din denim bleumarin şi pantofi oxtford maro.

image

O altă prezenţă masculină notabilă la acest eveniment a fost cea a actorului Eddie Redmayne. Câştigătorul premiului Oscar în 2015 a apărut pe covorul roşu înttr-un costum casual bleumarin, un tricou alb şi pantofi sport. Ca şi Craig, Eddie a ales să poarte suprapuneri, peste tricoul alb adăugând un cardigan bej cu nasturi şi sacou bleumarin.

Gala Into Film Awards se organizează în fiecare an în martie şi îşi propune să sărbătorească cei mai buni tineri regizori, recenzori, cei mai talentaţi adolescenţi din cluburile de film şi profesorii lor, împreună cu gazde celebre care vin pentru a-i sprijini şi inspira.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg