De la noi, la Hollywood! Paula Patton, Kathleen Robertson ┼či Carly Steel, ├«n ┼úinute Lorena S├órbu!

6 martie, 2014
kathleen robertson 0 jpeg

Pe covorul ro┼ču, la lans─âri de filme sau la after party-ul organizat de Elton John dup─â Oscaruri, celebrit─â┼úile de la Hollywood au preferat s─â ├«mbrace crea┼úiile designerului rom├ón.La gala Film Independent Spirit Awards, care a avut loc zilele trecute ├«n Santa Monica, actri┼úa Paula Patton a

Pe covorul ro┼ču, la lans─âri de filme sau la after party-ul organizat de Elton John dup─â Oscaruri, celebrit─â┼úile de la Hollywood au preferat s─â ├«mbrace crea┼úiile designerului rom├ón.

La gala Film Independent Spirit Awards, care a avut loc zilele trecute în Santa Monica, actriţa Paula Patton a purtat o rochie din dantelă galbenă, semnată Lorena Sârbu. Rochia face parte din colecţia Resort 2014 a designerului român stabilit la Hollywood.

image

Actri┼úa Kathleen Robertson, pe care o cunoa┼čte┼úi din serialul Beverly Hills 90210, a optat ┼či ea pentru o crea┼úie a Lorenei, o rochie neagr─â cu detalii fine, pentru o ocazie special─â: premiera filmului ÔÇ×Bates MotelÔÇŁ.

┼×i vedeta de televiziune Carly Steel a ales la after party-ul organizat de Elton John, dup─â premiile Oscar, o ┼úinut─â nude, cu aplica┼úii fine, semnat─â tot Lorena S├órbu.

image


Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg