Declaraţia surprinzătoare a Melaniei Trump în Biroul Oval. Prima-doamnă a strălucit într-un costum masculin

13 iunie, 2019
1 melania trump gettyimages 1155502944 jpg jpeg

”Melania vorbeşte” a titrat dis de dimineaţă presa americană, surprinsă de declaraţia îndrăzneaţă a primei-doamne în timpul unei întruniri oficiale în Biroul Oval de la Casă Albă.

Melania şi Donald Trump au fost gazdele preşedintelui polonez şi-ai primei doamne Agata Kornhauser-Duda. În timpul acestei întrevederi oficiale, care a avut loc la Casa Albă în DC, s-a discutat despre consumul de opioide de către minori.

În timpul acestei discuţii, Melania Trump a luat atitudine şi a adresat câteva cuvinte: ”Ne bucurăm să-i avem din nou aici. Sunt nerăbdătoare să vorbesc cu doamna Duda despre copii, cu ce confruntă ei în ţara noastră, şi-n Polonia, aşa cum am făcut-o şi prima dată. (...) Mereu am spus să te iubeşti pe tine mai mult decât să iubeşti drogurile. Voi continua cu campania de conştientizare a pericolului creat de consumul de droguri”.

6 melania trump gettyimages 1149474840 jpg jpeg

Presa americană s-a arătat surprinsă de faptul că prima-doamnă se implică activ într-o cauză şi că manifestă interesul de a-şi folosi influenţa în diverse scopuri benefice pentru copii. De altfel, iniţiativa ”Be Best”, susţinută şi implementată de Melania Trump, tratează, printre altele, dependenţa de droguri în ceea ce-i priveşte pe minori. Pare-se cauza îi este apropiată inimii sale, dat fiind faptul că aceasta are un copil minor, Barron Trump, pe care încearcă să-l înveţe despre pericolele cu care s-ar confrunta.

Pentru întâlnirea cu oficialităţile poloneze, prima-doamnă a Americii a purtat un costum cu influenţe masculine, într-un roz pudrat, care i-a venit ca turnat. Pe dedesubt a potrivit o cămaşă albă, simplă, şi a încălţat o pereche de stilettos asortaţi. Şi prima-doamnă a Poloniei a fost destul de elegantă, purtând o rochie într-un joc de nonculori, cu un croi asimetric.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg