Demi Moore a eclipsat-o pe fiica Tallulah. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment?

9 iunie, 2017
GettyImages 693929538 jpeg

Este cea mai mică dintre fiicele lui Demi Moore, însă nu o depăşeşte în sex-appeal şi spendoare pe celebra sa mamă. Tallulah Willis a participat ieri, alături de mama sa, la lansarea cărţii redactorulu-şef al unei reviste cunoscute, Glenda Bailey, la Los Angeles.

Cine este mai frumoasă, mama sau fiica?

În timp ce fiica de 23 de ani a apărut într-o ţinută casual, cu jeanşi largi şi un pulover cu motive tradiţionale scoţienere pe piept şi cu mâneci mov cu bleumarin, mama Demi a fost ceva mai  îndrăzneaşă în alegerea ţinutei. Actriţa de 54 de ani, mamă a trei fete de peste 20 de ani, a optat şi ea pentru o culoare puternică şi a îmbrăcat o ţinută în combinaţie de roşu pasional cu negru.

S-au distrat împreună la lansarea unei cărţi.

Demi a arătat din nou că poate să fie sexy chiar şi la 54 de ani, chiar mai atrăgătoare ca fiicele sale, pe Tallulah, Rumer şi Scout eclipsându-le în nenumărate rânduri pe la evenimente.  Actriţa a purtat o rochie extravagantă, în combinaţie roşu cu negru. În timp ce fusta lungă acoperea totul, bluza tip helancă, accesorizată cu un cert în zona taliei, a lăsat abdomenul tonifiat să se vadă. Cât despre machiaj şi hairstyle, ambele au fost naturale, poate că şi acest lucruru ne place foarte mult la actriţă, căci nu exagerează niciodată.

Demi a purtat roşu, în timp ce fiica sa a ales o bluză colorată şi un clutch mov.

Fiica sa cea mică şi-a păstrat look-ul casual şi, ca şi mama sa, a optat pentru un make-up minim, cu fond de ten şi puţin mascara. Cele două s-au bucurat de timp petrecut una cu cealaltă, fotografiindu-se cu ochelarii de soare la ochi, doar pentru distracţie.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg