Denise Rifai, sexy pe podiumul de modă, în prezentarea aniversară a lui Eli Lăslean

19 noiembrie, 2022

Gazda emisiunii "40 de întrebări" a fost, pentru o seară, manechin, defilând în show-ul de modă al designerului Primei Doamne.

Denise Rifai, pe podium la Gala ELLIS 30   Stefan Ovidiu (12) jpg

În rochie de seară decoltată şi în faţă, şi în spate, defilând pe catwalk! O ipostază inedită pentru Denise Rifai, pe care suntem obişnuiţi s-o vedem în ţinute sobre şi într-o atmosferă foarte serioasă, proprie jurnaliştilor de talk-show politic sau de interviuri elaborate, în genul celor pe care le realizează la "40 de întrebări", la Kanal D. 

Jurnalista a fost una dintre cele 30 de invitate speciale ale designerului Eli Lăslean, care a sărbătorit ieri seară, la Hotelul Marriott, 30 de ani de creaţie în moda românească. Pentru "Ellis 30",  Denise Rifai a îmbrăcat o creaţie Ellis Luxury, o rochie neagră fără spate şi cu decolteu abisal, din tafta neagră, cu paiete şi pene, care i-au dat un aer spectaculos. Iar stylingul special al coafurii, cu o voaletă cu pene, o făcea să pară coborâtă din glorioşii ani '20.

"A fost cea mai spectaculoasă apariție din show", este de părere şi analistul de modă Alin Gălăţescu, coordonatorul acestui eveniment aniversar fashion al designerului lui Carmen Iohannis, prezentat de Andreea Marin şi care a reunit pe podium şi alte nume mari din showbiz: Dana Săvuică, Maria Andrei, Bianca BradMonica Davidescu, Raluca Moianu, Mihaela Tatu, Oana Voiculeț, Dana Istrate Samoil.

Printre cei care le-au aplaudat pe aceste frumoase şi talentate doamne s-au aflat şi Corina Chiriac, Lavinia Şandru, Cerasela RogenSorin Mărcuş și Helmut Duckadam, venit împreună cu soţia sa.

FOTO: Ştefan Ovidiu



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg