Designerii români și ucraineni și-au prezentat creațiile la Timișoara Fashion Week

13 septembrie, 2022

28 de designeri români și din Ucraina, vedete de top  și influenceri de fashion au fost invitați la cea de-a 7-a ediție a celui mai mare eveniment de modă din vestul țării. 

Adelina Timisoara Fashion Week (2) jpg

Timișoara Fashion Week a reușit să se impună pe harta modei ca fiind unul dintre cele mai importante fashion event-uri din vestul României, oferind o ediție specială cu noutăți din domeniu și colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați. 

Timp de două zile, Iulius Town a fost capitala modei, reunind pe catwalk 45 de modele din întreaga țară, care au defilat pentru Tudor Halaţiu, Aida Lorena Atelier, Mirabel, Laura Selini, A&A Vesa, Felix Ramiro, Alexandra Liliac, Anca Dudaş, Royal Concept by RC, Buticul Evei, Toujour, Carolina Design, Chala Couture – Ucraina, Reny M – Ucraina, tineri designeri ai Facultăţii de Arte şi Design Timişoara şi mulţi alţii.  

Aflat la cea de-a 7-a ediție, evenimentul organizat de Rodica Costea și prezentat, așa cum ne-am obișnuit, de Cosmina Păsărin, a avut drept tematică construirea modei în lumea modernă, sub denumirea generică “Construction Couture”.

Printre invitații speciali ai acestei ediții s-au aflat Adelina Pestrițu, Ana Morodan, Olguța Berbec și Dorian Popa. Artistul cu milioane de urmăritori a fost manechin pentru o seară, într-o prezentare de costume bărbătești super elegante, marca Felix Ramiro. Este pentru prima dată când Dorian a urcat pe scenă în calitate de model, el încheind apoteotic prezentarea pe catwalk, în lumina focurilor de artificii.

 „Rodica Costea este omul datorită căruia se întâmplă acest eveniment și nu pot decât să o felicit pentru tot. Este al doilea an în care particip. Anul trecut am fost în calitate de invitat, iar acum am urcat și pe scenă, pentru Felix Ramiro, o colecție de haine de lux, pentru bărbați. A fost o surpriza și pentru mine și m-am bucurat de primirea oamenilor”, a spus Dorian Popa. 



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg