DiAmanti.ro - genţi din piele naturală din colecţia toamnă - iarnă 2019

27 septembrie, 2019
1 diamanti jpg jpeg

DiAmanti este un brand tânăr, marcă europeană intracomunitară, născut din nevoia de diversitate a pieţei din România şi dorinţa de satisfacţie totală a clienţilor.

Astfel, de peste 5 ani de zile, producem în Italia şi comercializăm unele dintre cele mai apreciate modele de genţi din piele naturală. Peste 1000 de modele de genţi se află în permanenţă în stoc în cantităţi suficient de mari, cu livrare gratuită şi rapidă oriunde în Romania, prin intermediul magazinului online - DiAmanti.ro.

Reprezentând un standard înalt al calităţii pentru întreaga piaţă de marochinărie, DiAmanti a devenit în 2019 furnizor agreat al celui mai mare retailer online din România - Dante International, fiind disponibil astfel şi pentru clienţii Fashion Days.

2 diamanti 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 diamanti 2 jpg jpeg
3 diamanti 3 jpg jpeg
4 diamanti 4 jpg jpeg
5 diamanti 5 jpg jpeg
1 diamanti jpg jpeg

Colecţia toamnă - iarnă 2019 aduce în prim plan modele iconice, foarte apreciate, în culori consacrate ale sezonului - bordo, blu navy, roşu închis sau clasicul negru, dar şi revelaţia începutului sezonului rece - galben închis.

5 diamanti 5 jpg jpeg

În continuare, printre cele mai apreciate articole DiAmanti se află rucsacurile din piele naturală - genţi convertibile şi iubite de cliente, ce pot fi asortate la orice outfit.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg