Diana Munteanu te învaţă cum să porţi ia tradiţională

Citeste tot despre:

,

Anul acesta ia este în trend, iar vedetele sunt bucuroase să afişeze o ţinută rafinată şi foarte interesantă. Tocmai de aceea,  multe dintre ele spun că ar purta o cămaşă tradiţională românească oriunde, chiar şi la o seară în oraş. Acelaşi lucru ni-l împărtăşeşte şi prezentatoarea emisiunii Conferinţa de presă, Diana Munteanu, care-şi aminteşte că atunci când era mică purta ia cusută de bunica ei.

“Da, iubesc ia românească şi sunt sigură că orice femeie de la noi ar trebui să o îmbrace. Am văzut că vedetele de la Hollywood sunt foarte mândre în ie, aşadar cred că şi noi ar trebui să o purtăm în orice împrejurare. Eu, deocamdată nu am o ie în garderobă, dar cred că este timpul să îmi iau una. Noi, româncele, ar trebui să promovăm spiritul etno, ar trebui să ne afişăm în ie chiar şi peste hotare. Îmi amintesc că atunci când eram mică, bunica mea cosea ii. Mă îmbrăcam la şcoală cu aceste cămăşi tradiţionale sau când mergeam la serbări, precum şi la alte evenimente importante atunci în viaţa mea. Acum cred că o ie poate face din ţinuta ta de cocktail una foarte şic, tocmai de aceea vreau şi eu să o port! Merge la o pereche de jeanşi sau la o fustă simplă.”

Aşadar, oricine îşi doreşte piese unice, chiar şi vintage, aduse din lăzile de zestre ale bunicelor, poate vizita magazinul www.iiana.ro.  Iile, rochiile tradiţionale româneşti sau brâurile handmade cu mărgele sunt cusute cu fir de mătase şi borangic, iar măiestria meşteşugarilor de la ţară nu s-a pierdut nici acum, în vreme. Este piesa vestimentară a modei de ieri, de azi şi de mâine.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA