Două frumuseţi române pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma!

20 octombrie, 2015
catrinel menghia bust hepta 2179616 jpeg

La ediţia a zecea a festivalului italian de film, care se desfăşoară până pe 24 octombrie, am avut plăcerea de-a admira două românce vestite internaţional, care şi-au început cariera în film şi le-a şi reuşit! Vorbim despre Alexandra Dinu şi Catrinel Marlon (sau mai des întâlnită la noi sub numele de Catrinel Menghia), care s-au prezentat pe covorul roşu, zilele acestea.

image

Alexandra Dinu este o prezenţă cunoscută la festivalurile de film italieneşti, graţie filmelor selectate pentru competiţiile respective. Anul trecut, a apărut la un vernisaj de fotografie în cadrul Hotelului Boscolo Exedra din Roma, acelaşi la care are loc Festivalul de Film de la Roma. Aşa cum ne-a obişnuit, frumoasa actriţă română a preferat o ţinută neagră simplă, de data aceasta cu inserţii de alb la baza gâtului.

image

Salopeta-coloană a fost lipsită de detalii preţioase, Alexandra (34) mizând pe eleganţă clasică. La fel, machiajul smokey s-a potrivit cu imaginea mai sobră, iar părul a fost lăsat liber pe spate, pentru un plus de lejeritate. Faţă de anul trecut, fosta soţie a lui Adrian Mutu nu a apărut alături de iubitul ei italian, Luca Bastianello.

image

În schimb, ne aşteptam ca focoasa Catrinel Menghia sau Marlon, cum îi place să i se spună peste hotare, a apărut la acelaşi eveniment ceva mai sexy decât compatrioata sa. Asta şi pentru că bruneta de30 de ani, originară din Iaşi, şi-a început cariera în modelling, trecând la film ceva mai recent, culminând cu un rol în filmul italian “Loro Chi?”. Catrinel locuieşte în New York ca model şi actriţă, dar circulă în întreaga lume pentru evenimentele mondene. De fapt, zilele acesta s-a plimbat din România, la lansarea noului număr al revistei Cockaigne, pentru care a organizat un pictorial, la Roma, pentru festival. Rochia sa verde smarald, midi, cât şi tunsoarea modernă, cu părul dat pe spate, a conferit o imagine futuristă şi foarte atractivă. Doar botinele negre par din alt registru stilistic…

image

FOTO HeptaRecente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg