Două ţinute de excepţie marca Céline Dion. All black versus imprimeu cu flori

15 iunie, 2017
celine dion jpeg

În ultima vreme, Céline Dion nu conteneşte să ne surpindă cu apariţiile sale în ţinute nonconformiste la evenimente, sau chiar pe stradă. De la rochiile de gală purtate la concerte sau la Cannes, la un street style impecabil, artista în vârstă de 49 de ani este o prezenţă care nu poate trece neobservată.

image

Ieri, însă, Celine a fost regina neîncoronată de la operă, îmbrăcată toată în negru, într-o rochie lungă pe gât cu imprimeu în buline şi pe deasupra un sacou până în pământ cu tăieturi moderne. O ţinută demnă de o divă care participă la un spectacol la Opera Palais Garnier şi, deşi a fost acoperită din cap până în picioare, a fost extrem de elegantă şi de rafinată.

A purtat un costum creat de Roberto Cavalli.

Astăzi artista ne-a uimit din nou cu apariţia sa tot în Franţa. Cântăreaţa a făcut o bună impresie sosind la un hotel din Paris, într-un compleu foarte colorat, cu imprimeu floral. Diva a etalat o siluetă de invidiat, îmbrăcată de data aceasta în culori puternice, un compleu format din pantaloni cu talie înaltă, un tricou alb peste care a suprapus un sacou din acelaşi material ca şi pantalonii şi un pardesiu identic. Pentru ca ţinujta să fie excentrică, cântăreaţa şi-a prins părul în coc şi a purtat o pereche e ochelari de soare supradimensionaţi şi a încălţat o pereche de pantofi cu toc, fucsia.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin