Duelul stilurilor: Mădălina Ghenea vs.Angelina Jolie

21 martie, 2017
opening jpeg

Celebritatea merge mână-n mână cu stilul. iar cele două vedete, extrem de frumoase, pot fi uşor confundate pe covorul roşu sau chiar şi în viaţa de zi cu zi. Iată câteva apariţii surprinzătoare, în ipostaze cât se poate de elocvente.

image

Mixul de mătase satinată cu accente roşii a făcut ca cele două apariţii să fie îndelung comentate. Siluetele perfecte, tip clepsidră, le-a făcut să strălucească la ani distanţă. Angelina etala această creaţie Atelier Versace în 2012, la Golden Globes, iar Mădălina a purtat rochia din satin cu trenă dramatică cu accente roşii la premiera "Youth", în 2015, la Festivalul de Film de la Toronto.

image

Accentele glitter, rochii strălucitoare, apariţii fabuloase şi sexy, toate sunt definiţia celor două dive ale covorului roşu. Pe scenă sau păşind pe celebru covor, atât Mădălina, cât şi Angelina preferă rochiile cu accente metalice, alegând adesea astfel de ţinute. 

image

Ambele au ascuns mult timp sarcinile de ochii presei, iar negru a fost una dintre nuanţele preferate, pentru că maschează foarte bine formele.

image

Pasiunea pentru copii şi acte caritabile le defineşte pe amândouă şi, în timp ce Angelina a adoptat deja trei copii, Mădălina, aflată în pragul primei adopţii a aflat că este însărcinată cu prima ei fetiţă, care se va naşte în curând. 

image

Iată o altă nuanţă care le defineşte şi care le pune foarte bine în valoare: argintiul. Şi deşi au pigmentul foarte diferit, se pare că această croială este cea care dă mai mult efect. În cazul de faţă, Angelina a optat pentru mătase satinată, în timp ce Mădălina a ales un material în tendiţele anului 2017, catifeaua.

image

Şifonul de efect, drapajele, corsetele senzuale şi trenele sunt alte elemente care definesc look-urile de gală. Iată două exemple de ţinute impecabile, în două momente importante din cariera lor: premiera "Maleficent" pentru Angie şi Vanity Fair Party, petrecerea dată cu prilejul Oscarurilor, în 2013, la care Mădălina a luat parte alături de Gerard Butler.

image

Ţinutele casual sunt la fel de atent alese, astfel încât combinaţia cromatică şi stylingul să reflecte evenimentul la care sunt afişate. În cazul de faţă, un deux pieces bicromatic, cu o croială clasică, a fost o opţiune perfectă în ambele cazuri.

image

Iată şi o abordare mai rar întâlnită în ceea ce le priveşte pe ambele vedete: un outfit simplu, alb, reprezentat de un sarafan cu o croială cât se poate de modestă, dar ideal pentru o apariţie de zi.

image

O altă apariţie de gală care demonstrează că cele două au stiluri asemănătoare. All black, accente cu paiete şi nelipsita trenă le-au pus extrem de bine în valoare. Dacă Angelina a optat pentru un top mai conservator, cu braţele acoperite de voal, Mădălina ştie că un corset face cât o mie de cuvinte în cazul ei.

image

Două rochii diferite ca şi croială, dar la fel de stylish. Dantela aplicată, transparenţele şi croiala mulată pe două trupuri de zeiţe sunt elementele distinctive care le-au făcut şi de această dată să aibă apariţii reuşite. 

image

Din nou apariţii asemănătoare ca styling, dar şi ca material, căci se pare că şifonul este printre preferatele ambelor. Rochii flamboaiante, cu trene voluminoase, demne de covorul roşu.

image

Iată o abordare extrem de sexy, alcătuită din corset şi o rochie midi, din piele, mulată pe trup.

Urmăriţi şi o galerie foto cu alte ţinute asemănătoare:Recente pe Ok! Magazine

arsinel alexandru jpg
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
camilla 5 profimedia jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg