Dungi, verde praz şi flori, în ţinutele de zi de la Cannes

19 mai, 2017
cannes FotorCreated jpeg

Ce faci când eşti vedetă şi trebuie să apari fie pe Croazetă, la premiera unui film, fie pe la diferite evenimente ale sponsorilor festivalului, fie, pur şi simplu, pe stradă sau la plajă?

Te îmbraci frumos, în haine văratice şi culori vesele şi ai grijă că completezi cu ceva accesorii şic, care să aduci acel je ne sais quoi franţuzesc în vestimentaţia ta. Noi ne-am oprit la câteva vedete care au apărut ieri şi azi cu treabă pe la Cannes şi am ales acele ţinute care ne inspiră şi pe care le admirăm.

Tilda Swinton

Actriţa care preferă, de obicei, lookul masculin, a purtat un costum foarte şic şi feminin la vizionarea pentru presă a filmului "Okja", astăzi.

Lily Collins

Tânăra actriţă britanică a dat o lecţie de stil la aceeaşi premieră, cu această combinaţie îndrăzneaţă între o bluză în dungi, cu mâneci voluminoase, şi fustă trei sfeturi din material preţios.

Elle Fanning

Tânăra actriţă pare acea regină a frumuseţii din sudul Americii, în această rochie cu model retro, la care a asortat o pereche de sandale superbe. Nu degeaba este ea noua faţă L'Oreal Paris!

Cara Delevingne

Modelul britanic este, pentru mine personal, un exemplu de aşa nu! O fi rochia asta Moschino purtată special pentru evenimentul ce implică brandul de haine, însă asocierea cu basca roşie, şi nu numai, deranjează vizual.

Foto: hepta şi getty images