E o actriţă talentată, dar nu renunţă la prima dragoste: modellingul! Liv Tyler, foarte sexy într-o campanie la lenjerie intimă

8 noiembrie, 2017
liv tyler jpeg

Mulţi o ştiu din pelicule precum ”The Lord of the Rings” sau ”Armageddon”, însă puţini sunt aceia care sunt la curent cu faptul că Liv Tyler e şi un model de succes. Ei bine, da, Liv Tyler, mamă a trei copii, e reprezentanta unui brand de lenjerie intimă, ocazie cu care realizează, din când în când, şedinţe foto foarte sexy.

Are 40 de ani şi 3 copii

Are 1,78 şi doar 57 de kilograme, deşi acum doar un an a devenit mamă a treia oară. Liv reuşeşte să-şi menţină silueta silfidă şi să fie, la cei 40 de ani, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Drept dovadă acest nou shooting, realizat pentru brandul Triumph, al cărei reprezentant este.

image

Liv Tyler a pozat, aşadar, in lenjerie intimă, într-un cadru elegant, dovedind că e un model talentat şi foarte sexy, care le-ar putea face concurenţă chiar şi celor mai tineri ”Îngeraşi” Victoria`s Secret. În aceste imagini, actriţa a îmbrăcat compleuri foarte sexy, care i-au pus în evidenţă bustul mărit şi picioarele interminabile. Iată câteva dintre aceste fotografii!

image image image image image image

Amintim că Liv Tyler i-a dat naştere micuţei Lula acum 16 luni. Actriţa mai are şi un băieţel pe nume Sailor, în vârstă acum de doi ani şi jumătate, provenit din relaţia cu Dave Gardner, dar şi un altul de 11 ani, din mariajul cu Royston Langdon.

Aici, actriţa însărcinată cu Lula, iar în braţe îi stătea băieţelul Sailor

foto: Triumph EssenceRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg