Ele au purtat aceea┼či ┼úinut─â de mai multe ori. Au gafat sau au luat o decizie inspirat─â?

31 ianuarie, 2017
actresses dresses repeats ss01 png

Un cod nescris al apari┼úiilor ├«n public spune c─â nu e de bun augur s─â apari ├«ntr-o ┼úinut─â pe care ai mai purtat-o vreodat─â. O extravagan┼ú─â de care multe celebrit─â┼úi ┼úin cont, tem├óndu-se de critica speciali┼čtilor de mod─â. Celebrit─â┼úi precum Kim Kardashian, de exemplu. Starleta are o aplica┼úie pe telefon unde are arhivate toate ┼úinutele ei anterioare. A┼ča, nu risc─â s─â se repete vreodat─â. Pe de alt─â parte, Kate Middleton, cunoscut─â drept cea mai stilat─â regalitate, este apreciat─â pentru faptul c─â-┼či recicleaz─â ┼úinutele ┼či nu arunc─â cu banii ├«n st├ónga ┼či-n dreapta pentru tot felul de ┼úinute.

Ei bine, ar mai fi ┼či alte personalit─â┼úi, pe l├óng─â Kate, care au aplicat aceast─â metod─â. Haide┼úi s─â le vedem!

Kirsten Dunst

2017 vs. 2004.

Pe ea o premiem pentru curajul de a purta aceea┼či rochie, la 13 ani diferen┼ú─â, timp ├«n care - trebuie s─â recunoa┼čtem - corpul ei a suferit transform─âri serioase. Este vorba de o rochie vintage, semnat─â Christian Lacroix, pe care Kirsten a purtat-o recent la o petrecere ├«n Paris, dar ┼či-n 2004 la Vanity Fair Oscar Party.

Helen Mirren

image

Celebra actri┼ú─â hollywoodian─â este recunoscut─â pentru apari┼úiile f─âr─â cusur pe covorul ro┼ču. La fel de reu┼čite au fost ┼či cele ├«n care a purtat o rochie Dolce & Gabbana cu un imprimeu floral. Se ├«nt├ómpla ├«n iulie 2015, la Festivalul de Film ┼či Muzic─â din Ischia, apoi ├«n septembrie 2015 la Metropolitan Opera ┼či ulterior ├«n luna noiembrie, cu ocazia decern─ârii Premiilor Gotham.

Meryl Streep

image

┼×i dac─â tot vorbim despre categoria grea de la Hollywood, trebuie s─â o men┼úion─âm ┼či pe Meryl Streep cu ale sale apari┼úii ├«n rochia-steag Catherine Malandrino. Actri┼úa, care a primit de cur├ónd a 20-a nominalizare la premiile Oscar, a purtat prima oar─â aceast─â rochie la premiera filmului s─âu, ÔÇŁDoubtÔÇŁ, ce a avut loc ├«n 2008. Opt ani mai t├órziu, adic─â ├«n iulie 2016, Meryl a ├«mbr─âcat din nou aceast─â rochie.

Naomi Campbell

image

Cu o a┼ča m─âsuri perfecte, p─âstrate de-a lungul anilor, Naomi poate purta, cu u┼čurin┼ú─â, toate ┼úinutele de la ├«nceputul carierei sale ├«n modelling. ┼×i chiar asta a f─âcut ├«n 2015, la Fragrance Foundation Awards. Naomi s-a prezentat atunci cu o rochie Versace, pe care, ini┼úial, a purtat-o ├«n 1998, ├«n Paris, la un show fashion.

Eva Mendes

image

Ea a purtat aceea┼či rochie, dou─â zile la r├ónd. O ├«nt├ómplare f─âr─â precedent la Hollywood, dar deloc sup─âr─âtoare, dac─â e s─â lu─âm ├«n calcul c├ót de bine i-a stat Evei ├«n acea rochie Atelier Versace. Asta se-nt├ómpla ├«n 2010, pe c├ónd Eva a participat la Festivalul de Film de la Roma, iar a doua a zi a fost nevoit─â s─â-┼či fac─â apari┼úia la premiera filmului ÔÇŁLittle White LiesÔÇŁ.

Keira Knightley

image

Nici ea nu se d─â ├«n l─âturi de la a purta aceea┼či rochie de dou─â sau mai multe ori, chiar. Bine, Keira a dus acest concept ┼či mai departe de at├ót, purt├ónd ├«n ziua nun┼úii o rochie pe care o purtase la o ceremonie de decernare a premiilor BAFTA. Este vorba despre rochia Chanel, pe care Keira a ├«mbr─âcat-o mai ├«nt├ói la Bafta, ├«n 2008, apoi ├«n ziua nun┼úii sale, ├«n 2013, ┼či mai apoi la un eveniment caritabil, tot ├«n 2013.

Mindy Kaling

image

┼×i ea a mers pe aceea┼či re┼úet─â! A purtat aceast─â rochie cocktail ├«n aprilie 2013, la Green Annual Fundraising Event, iar la dou─â luni distan┼ú─â a ├«mbr─âcat-o din nou pentru Writer`s Guild Awards.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg