Eleganţă la Oscar Lunch: cum s-au îmbrăcat nominalizatele Academiei?

3 februarie, 2015

Toate actriţele alese în marea competiţie râvnesc la statueta de aur, dar când vine vorba de imagine, toate sunt şi prietene la cataramă. Cel puţin, aşa reiese din fotografiile realizate la prânzul elegant şi exclusivist dedicat nominalizaţilor la Oscar,

Toate actriţele alese în marea competiţie râvnesc la statueta de aur, dar când vine vorba de imagine, toate sunt şi prietene la cataramă. Cel puţin, aşa reiese din fotografiile realizate la prânzul elegant şi exclusivist dedicat nominalizaţilor la Oscar, pe 2 februarie, în Beverly Hills.

Alesele pentru titlul de Cea mai bună actriţă în rol principal s-au prezentat cât se poate de frumos, fie în ţinute minimaliste şi sobre, fie în rochii originale şi colorate, pentru a-şi promova şi mai mult imaginea.

În mod ilar, blondele din competiţie – Reese Witherspoon şi Rosamund Pike – au ales rochii albe mini, simple şi de mare efect, în timp ce Felicity Jones şi Marion Cotillard s-au jucat cu patternurile şi nuanţele de albastru şi verde. Ca şi făcut, cireaşa de pe tort a fost deux pieces-ul roşu sângeriu al Juliannei Moore, care a furat mai toate privirile de la colegele sale de competiţie, fiind şi favorita Oscarului.

Dar prezente la marele prânz au fost şi alte actriţe faimoase, precum Patricia Arquette - care este şi ea nominalizată la Cea mai bună actriţă în rol secundar, Emma Stone sau America Ferrera. Vezi ce ţinute au adoptate ele, în următoarele slide-uri!

Marion Cotillard

Cum era de aşteptat, frumoasa actriţă de 39 de ani şi-a expus picioarele lungi şi zvelte într-o creaţie Dior Haute Couture.

Rosamund Pike

Starul de 36 de ani din "Gone Girl" a ales tot o rochie albă, cum a mai ales şi la alte gale exclusiviste, de data aceasta una mini, foarte frumoasă, Vionnet.

Julianne Moore

Costumul peplum semnat Prabal Gurung i-a picat bine vedetei, punând-o în valoare numai bine printre celelalte colege ale sale.

Felicity Jones

Frumoasa actriţă din "The Theory of Everything" a ales şi ea o rochie curajoasă, ca şi Marion şi semnată de acelaşi designer! O rochie Dior, cu jocuri de materiale şi culori!

Reese Witherspoon

Rochia ei albă cu centura neagră nu excelează şi nici nu pare atât de elegantă cum ar fi trebuit, deşi e semnată de Giambattista Valli.

Emma Stone

A ales o ţinută lejeră, dar foarte feminină, semnată Michael Kors, mizând pe combinarea a două printuri diferite.

Patricia Arquette

Clasica rochie albă, simplă şi o alegere sigură, cu o tăietură în zona decolteului foarte modernă.

America Ferrera

A ales tot o rochie clasică, sigură pentru eveniment, dar în nuanţă vişinie.

FOTO GETTY