Emma Watson a purtat o rochie demnă de o prinţesă Disney modernă

14 martie, 2017
GettyImages 653061112 jpeg

Este inutil să mai spunem că Emma Watson este la fel de frumoasă ca personajul Belle din noul său film. Actriţa a păşit cu stil pe covorul roşu de la premiera "Beauty and the Beast" din New York, luni seara.

În vârstă de 26 de ani, Emma a făcut o mişcare îndrăzneaţă şi a purtat o superbă rochie neagră până în podea care a lăsat la vedere câte puţin din toate - decolteu, picioare, dar şi spate. Dacă la începutul acestei luni, unii au criticat-o că nu ar fi o feministă convinsă pentru că a pozat aproape cu sânii la vedere într-o şedinţă foto pentru Vanity Fair, de data aceasta Emma şi-a luat revanşa.

image

În mod evident, Watson nu are de ce să ascundă formele cu care natura a înzestrat-o şi a apărut pe covorul roşu într-o ţinută provocatoare. Per total, look-ul a fost unul elegant, rochia având o crăpătură pe picior, dar lăsând la vedere şi o parte din spate, ţinuta fiind accesorizată cu o fundă uriaşă. Şi dacă nu a fost suficient de plină de farmec, actriţa a amplificat aspectul dramatic cu un ruj roşu îndrăzneţ, care a contrastat cu negrul rochiei.

image

Starul care s-a făcut cunoscut cu rolul din Harry Potter a ales o coafură romantică, cu părul prins în coc. De asemenea, nu au lipsit nici cerceii cu diamante, că doar a jucat rolul unei prinţese Disney care trebuie să strălucească.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg