Emma Watson a purtat o rochie demnă de o prințesă Disney modernă

Citeste tot despre:

,

Este inutil să mai spunem că Emma Watson este la fel de frumoasă ca personajul Belle din noul său film. Actrița a pășit cu stil pe covorul roșu de la premiera „Beauty and the Beast” din New York, luni seara.

În vârstă de 26 de ani, Emma a făcut o mișcare îndrăzneață și a purtat o superbă rochie neagră până în podea care a lăsat la vedere câte puțin din toate – decolteu, picioare, dar și spate. Dacă la începutul acestei luni, unii au criticat-o că nu ar fi o feministă convinsă pentru că a pozat aproape cu sânii la vedere într-o ședință foto pentru Vanity Fair, de data aceasta Emma și-a luat revanșa.

În mod evident, Watson nu are de ce să ascundă formele cu care natura a înzestrat-o și a apărut pe covorul roșu într-o ținută provocatoare. Per total, look-ul a fost unul elegant, rochia având o crăpătură pe picior, dar lăsând la vedere și o parte din spate, ținuta fiind accesorizată cu o fundă uriașă. Și dacă nu a fost suficient de plină de farmec, actrița a amplificat aspectul dramatic cu un ruj roșu îndrăzneț, care a contrastat cu negrul rochiei.

Emma Watson

Starul care s-a făcut cunoscut cu rolul din Harry Potter a ales o coafură romantică, cu părul prins în coc. De asemenea, nu au lipsit nici cerceii cu diamante, că doar a jucat rolul unei prințese Disney care trebuie să strălucească.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA