Emma Watson, schimbare de stil pentru premiera filmului "The Circle" din Paris

22 iunie, 2017
"The Circle" Paris Premiere At UGC Normandie jpeg

A luat o pauză după lansarea producţiei Disney "Beauty and the Beast", iar acum Emma Watson este din nou în centrul atenţiei cu o nouă producţie şi un nou look. A renunţat la rochiile de prinţesă pe care le-a purtat în turneul de promovare a peliculei "Frumoasa şi Bestia" şi a ales o rochie boho-chic.

A purtat o rochie impresionantă.

A devenit cunoscută datorită seriei "Harry Potter" în care a jucat începând cu 2001, iar Emma Watson a crescut şi s-a tranformat de-a lungul carierei sale de actriţă. De multe ori a fost apreciată pentru apariţiile de pe covorul roşu de la evenimente importante, inclusiv apariţiile  din copilărie, iar miercuri seara, la Premiera filmului "The Circle" din Paris, a fost o prezenţă elegantă, într-o ţinută de vară.  Actriţa în vârstă de 27 de ani a arătat spectaculos în rochia albă cu floricele bleu, formată din corset decoltat şi o fustă amplă cu un croi interesant.

A purtat o rochie personalizată Miu Miu.

Rochia Miu Miu, asortată la o pereche de pantofi marca Santoni şi cercei Azlee, a fost un model personalizat pentru actriţă. Cu siguranţă a impresionat cu noa ţinută care i-a scos talia subţire în evidenţă. Pentru a sublinia acest lucru a ales o curea metalică pe care a prins-o în talie. Emma joacă rolul lui Mae în noua producţie "The Circle".

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg