Eva Longoria, spectaculoasă la 48 de ani într-o rochie verde mentă, fără sutien și cu siluetă impecabilă

10 ianuarie, 2024

Eterna ”nevastă disperată” a impresionat încă o dată asistența cu fizicul său atent lucrat la sală, la 48 de ani.

Eva Longoria, Profimedia (7) jpg

Actrița își alocă zilnic timp antrenării musculaturii, iar asta se vede. Bruneta a făcut senzație la cea de-a 14-a ediție a galei Premiilor Guvernatorilor, care a avut loc în Los Angeles, marți seara.

Eva Longoria, Profimedia (8) jpg

Pentru acest banchet cu ștaif, Eva Longoria a ales o ținută îndrăzneață, o rochie lame verde mentă, care îi cădea languros pe fizicul musculos. Vedeta nu a purtat sutien, lăsând la vedere spatele tonifiat și brațele fine.

În completarea rochiei sale sclipitoare, care era ca o bijuterie în sine, Eva Longoria a purtat un spectaculos set de bijuterii cu diamante, colier și cercei.

Rochia lungă până în pământ i-a permis alegerea unor platforme impunătoare, căci miniona divă părea mult mai înaltă. De asemenea și-a prins părul negru într-o cochetă coadă de cal.

Eva Longoria este una dintre cele mai mondene vedete de la Hollywood. Actrița jonglează excelent cu statutul de soție și mamă, se ocupă zilnic de antrenamentele sale și nu ratează mondenitățile șic, unde toate starurile care contează spun prezent.

Actrița cochetează de ceva timp și cu regia. Sfârșitul lui 2022 i-a mai adus o recunoaștere importantă, căci a fost primită în rândul aristocrației spaniole.

Diva are un statut de invidiat peste Ocean, acolo unde și-a clădit o carieră în actorie, dar și în Mexic, de când a devenit soția afaceristului și producătorului mexican José Antonio Bastón. De când viața ei socială s-a diversificat și a intrat în cercul select al familiei Beckham, vizitele ei tot mai dese în Spania i-au adus și un mare serviciu: a fost invitată să primească distincția de Dama del Real Cuerpo de la Nobleza de Asturias (Doamna Nobilimii Regale de Asturias).

Eva Longoria, născută în Texas din părinți mexicani, a fost primită în rândul nobilimii spaniole, în semn de recunoaștere a neamului său din această regiune a Spaniei. Distincția i-a fost înmânată în cadrul unei ceremonii solemne, care a avut loc în Catedrala din Oviedo. Însoțită de familie, actrița din celebrul serial de televiziune "Neveste disperate" a participat la eveniment alături de soțul ei, José Antonio Bastón, de fiul ei, Santiago Enrique Bastón, și de prietena sa, María Bravo.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg