EXCLUSIV Ce note a dat Iulia Albu Primelor Doamne prezente la ├«nvestirea lui Joe Biden ca pre┼čedinte al Statelor Unite

22 ianuarie, 2021
8 iulia albu tinute primele doamne sua 1 png png

Apari┼úiile publice sunt adesea prilejul perfect pentru ca persoanele publice sau vedetele s─â c├ó┼čtige capital de imagine, dar ┼či s─â piard─â puncte la capitolul stil.

Iat─â cum a comentat Iulia Albu ┼úinutele celor mai importante dame din SUA, care ┼či-au f─âcut apari┼úia la Capitoliu.

Melania Trump NOTA 9

Nu vom uita prea cur├ónd ┼úinuta de ├«nmorm├óntare a Melaniei Trump. Cu siguran┼ú─â aceasta a fost o Prim─â Doamn─â de care ne vom aminti mai ales din perspectiva alegerilor vestimentare f─âcute ┼či mai pu┼úin pentru implicarea ei efectiv─â ├«n proiecte. Este clar, Melania nu este nici m─âcar o umbr─â palid─â a altor prime Doamne, ├«ns─â, dac─â am conveni c─â este suficient s─â ┼úii o lingur─â in m├óna pentru a fi buc─âtar, am putea concluziona c─â este suficient s─â fii so┼úia Pre┼čedintelui pentru a fi Prima Doamn─â. Cel pu┼úin pe h├órtie... ┼óinut─â a fost una impecabil─â, fitingul des─âv├ór┼čit, mina perfect─â. Probabil una dintre cele mai reu┼čite ┼úinute ale sale.

6 iulia albu tinute primele doamne sua 5 jpg jpeg

Michelle Obama NOTA 10

stanga
dreapta
1 iulia albu tinute primele doamne sua 1 jpg jpeg
8 iulia albu tinute primele doamne sua 1 png png
3 iulia albu tinute primele doamne sua 2 jpg jpeg
4 iulia albu tinute primele doamne sua 3 jpg jpeg
5 iulia albu tinute primele doamne sua 4 jpg jpeg
6 iulia albu tinute primele doamne sua 5 jpg jpeg
7 iulia albu tinute primele doamne sua 6 jpg jpeg
9 iulia albu 2 jpg jpeg
10 iulia albu 1 jpg jpeg

Fosta Prim─â Doamn─â nu a c─âzut departe de ÔÇťtrunchiÔÇŁ. Alegerea sa, aceast─â ┼úinut─â marca Sergio Hudson, de┼či previzibil─â, nu a dezam─âgit. Argumentat─â de c─âtre stilistul ei ca fiind ÔÇť├«n principal o alegere comod─âÔÇŁ, outfit-ul ales a fost o declara┼úie de for┼ú─â ┼či sus┼úinere a evenimentului secundar al zilei. Mai mult dec├ót investirea lui Joe Biden Jr, ziua de ieri a fost despre investirea primei femei de culoare ca vicepre┼čedinte, un eveniment de o important─â colosal─â. ÔÇťNu exist─â limite pentru ceea ce noi, ca femei, putem realizaÔÇŁ. Michelle Obama r─âm├óne una dintre cele mai relevante Prime Doamne din istoria Statelor Unite ale Americii, o feminist─â ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului, con┼čtient─â acum nu doar de importan┼úa unui discurs istoric, ci ┼či de necesitatea acompanierii sale de o ┼úinut─â pe m─âsur─â. De┼či ┼úinuta este compus─â din piese ce nu sunt propuse ├«mpreun─â ┼či ├«n ciuda existen┼úei unei diferen┼úe fine de nuan┼úe, imaginea final─â frapeaz─â prin congruen┼úa nu doar stilistic─â, c├ót ┼či de discurs. Alegerea curelei este perfect─â. De┼či ├«n mod normal a┼č fi recomandat alegerea m─ânu┼čilor ┼či a pantofilor ├«n acelea┼či nuan┼úe cu ┼úinuta, m─ârturisesc c─â g─âsesc ceva reconfortant ├«n sobrietatea nonculorii alese.

4 iulia albu tinute primele doamne sua 3 jpg jpeg

Hillary Clinton NOTA 3

Nu este un icon al stilului vestimentar ┼či ar fi chiar culmea s─â o reducem pe cea care ar fi putut, ┼či despre care unii spun c─â ar fi trebuit s─â fie prima femeie Pre┼čedinte a Statelor Unite ale Americii, la suma pieselor vestimentare pe care le poart─â. Mantoul agreseaz─â vizual culoarea deux pieces-ului pe care ├«l poart─â iar, ├«n acest caz, ├«nc─âl┼ú─âmintea neagr─â ucide orice ┼čansa de armonie.

5 iulia albu tinute primele doamne sua 4 jpg jpeg

Laura Bush - NU ARE NOTA, are WOW!

Re├«nvie tradi┼úia fustei, ini┼úiativ─â secondat─â ┼či de Jill Biden. ├Äns─â Laura Bush r─âm├óne un exponent atemporal al elegan┼úei, alegerea po┼četei ┼či a ├«nc─âl┼ú─âmintei albastre duc├ónd ├«ntreaga apari┼úie ├«ntr-o zon─â retro perfect─â pentru ocazie. ┼×iragul de perle are lungimea perfecta, propor┼úion├ónd corect ┼úinuta. 

Jill Biden NOTA 4,8

├Ä┼či face debutul ca Prima Doamn─â timid, dar promi┼ú─âtor. Lungimea fustei nu o avantajeaz─â, dar c├ó┼čtig─â puncte pentru asortarea m─ânu┼čilor ┼či a ├«nc─âl┼ú─âmintei. Colierul este, de aceast─â dat─â, prea scurt, lungind inutil zona torsului.

1 iulia albu tinute primele doamne sua 1 jpg jpeg

Kamala Harris NOTA 8

De┼či nu ocup─â pozi┼úia de Prim─â Doamn─â, a fost un element important ├«n cadrul evenimentului urm─ârit de milioane de oameni din ├«ntreaga lume. Kamala a avut o apari┼úie echilibrat─â. Ador nuan┼úa pe care a ales-o ┼či apreciez faptul c─â nu a dorit s─â opteze pentru accesorii extravagante. Este evident c─â nu ┼či-a propus s─â fie un fashion icon ┼či nici nu va deveni, dar cu siguran┼ú─â alegerile sale vestimentare vor influen┼úa genera┼úii de acum ├«ncolo. A┼č fi preferat alegerea unei perechi de ├«nc─âl┼ú─âminte ├«ntr-o nuan┼ú─â ceva mai vie, dar nu e o gre┼čeal─â faptul c─â a optat pentru nuan┼úa de negru ├«n contextul sobru al evenimentului. Aplaud alegerea acestei culori tari.

7 iulia albu tinute primele doamne sua 6 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg