EXCLUSIV Ce note a dat Iulia Albu Primelor Doamne prezente la învestirea lui Joe Biden ca preşedinte al Statelor Unite

22 ianuarie, 2021
8 iulia albu tinute primele doamne sua 1 png png

Apariţiile publice sunt adesea prilejul perfect pentru ca persoanele publice sau vedetele să câştige capital de imagine, dar şi să piardă puncte la capitolul stil.

Iată cum a comentat Iulia Albu ţinutele celor mai importante dame din SUA, care şi-au făcut apariţia la Capitoliu.

Melania Trump NOTA 9

Nu vom uita prea curând ţinuta de înmormântare a Melaniei Trump. Cu siguranţă aceasta a fost o Primă Doamnă de care ne vom aminti mai ales din perspectiva alegerilor vestimentare făcute şi mai puţin pentru implicarea ei efectivă în proiecte. Este clar, Melania nu este nici măcar o umbră palidă a altor prime Doamne, însă, dacă am conveni că este suficient să ţii o lingură in mâna pentru a fi bucătar, am putea concluziona că este suficient să fii soţia Preşedintelui pentru a fi Prima Doamnă. Cel puţin pe hârtie... Ţinută a fost una impecabilă, fitingul desăvârşit, mina perfectă. Probabil una dintre cele mai reuşite ţinute ale sale.

6 iulia albu tinute primele doamne sua 5 jpg jpeg

Michelle Obama NOTA 10

Fosta Primă Doamnă nu a căzut departe de “trunchi”. Alegerea sa, această ţinută marca Sergio Hudson, deşi previzibilă, nu a dezamăgit. Argumentată de către stilistul ei ca fiind “în principal o alegere comodă”, outfit-ul ales a fost o declaraţie de forţă şi susţinere a evenimentului secundar al zilei. Mai mult decât investirea lui Joe Biden Jr, ziua de ieri a fost despre investirea primei femei de culoare ca vicepreşedinte, un eveniment de o importantă colosală. “Nu există limite pentru ceea ce noi, ca femei, putem realiza”. Michelle Obama rămâne una dintre cele mai relevante Prime Doamne din istoria Statelor Unite ale Americii, o feministă în adevăratul sens al cuvântului, conştientă acum nu doar de importanţa unui discurs istoric, ci şi de necesitatea acompanierii sale de o ţinută pe măsură. Deşi ţinuta este compusă din piese ce nu sunt propuse împreună şi în ciuda existenţei unei diferenţe fine de nuanţe, imaginea finală frapează prin congruenţa nu doar stilistică, cât şi de discurs. Alegerea curelei este perfectă. Deşi în mod normal aş fi recomandat alegerea mănuşilor şi a pantofilor în aceleaşi nuanţe cu ţinuta, mărturisesc că găsesc ceva reconfortant în sobrietatea nonculorii alese.

4 iulia albu tinute primele doamne sua 3 jpg jpeg

Hillary Clinton NOTA 3

Nu este un icon al stilului vestimentar şi ar fi chiar culmea să o reducem pe cea care ar fi putut, şi despre care unii spun că ar fi trebuit să fie prima femeie Preşedinte a Statelor Unite ale Americii, la suma pieselor vestimentare pe care le poartă. Mantoul agresează vizual culoarea deux pieces-ului pe care îl poartă iar, în acest caz, încălţămintea neagră ucide orice şansa de armonie.

5 iulia albu tinute primele doamne sua 4 jpg jpeg

Laura Bush - NU ARE NOTA, are WOW!

Reînvie tradiţia fustei, iniţiativă secondată şi de Jill Biden. Însă Laura Bush rămâne un exponent atemporal al eleganţei, alegerea poşetei şi a încălţămintei albastre ducând întreaga apariţie într-o zonă retro perfectă pentru ocazie. Şiragul de perle are lungimea perfecta, proporţionând corect ţinuta. 

Jill Biden NOTA 4,8

Îşi face debutul ca Prima Doamnă timid, dar promiţător. Lungimea fustei nu o avantajează, dar câştigă puncte pentru asortarea mănuşilor şi a încălţămintei. Colierul este, de această dată, prea scurt, lungind inutil zona torsului.

1 iulia albu tinute primele doamne sua 1 jpg jpeg

Kamala Harris NOTA 8

Deşi nu ocupă poziţia de Primă Doamnă, a fost un element important în cadrul evenimentului urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Kamala a avut o apariţie echilibrată. Ador nuanţa pe care a ales-o şi apreciez faptul că nu a dorit să opteze pentru accesorii extravagante. Este evident că nu şi-a propus să fie un fashion icon şi nici nu va deveni, dar cu siguranţă alegerile sale vestimentare vor influenţa generaţii de acum încolo. Aş fi preferat alegerea unei perechi de încălţăminte într-o nuanţă ceva mai vie, dar nu e o greşeală faptul că a optat pentru nuanţa de negru în contextul sobru al evenimentului. Aplaud alegerea acestei culori tari.

7 iulia albu tinute primele doamne sua 6 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg