Exclusiv! Lily Allen: Brit Cool

25 august, 2010

După şase ani nervoşi pe scenă, cântăreaţa a agăţat în cui microfonul, s-a delogat de pe MySpace, site-ul care a consacrat-o, şi se pregăteşte pentru o viaţă idilică de... mămică afaceristă.

După şase ani nervoşi pe scenă, cântăreaţa a agăţat în cui microfonul, s-a delogat de pe MySpace, site-ul care a consacrat-o, şi se pregăteşte pentru o viaţă idilică de... mămică afaceristă.

În 2007, la 23 de ani, rămânea însărcinată cu Ed Simons din trupa „Chemical Brothers“, care este cu 14 ani mai în vârstă decât ea. Câteva luni mai târziu, publicistul solistei anunţa pierderea sarcinii şi le cerea ziariştilor să dea dovadă de empatie faţă de clienta lui. Care evada dintr-un club la scurt timp, de-abia ţinându-şi echilibrul pe tocurile de 10 cm, veselă nevoie mare după un şir lung de cocktailuri. Acestea fiind spuse, părea neverosimilă ideea că Lily s-a cuminţit. Neverosimilul a devenit posibil când în povestea săracei fete bogate a apărut Făt-Frumos, de profesie zugrav. Cu Sam Cooper, Lily vrea să-şi petreacă restul vieţii, „mulgând vaci şi crescând copii“. Cea de-a doua parte a visului i s-a îndeplinit: Lily e însărcinată din nou, în trei luni. O aşteptăm pe prima. Dar aşa de banal să se termine totul?

OK! Acum câteva luni, ai câştigat un premiu la Brit Awards, iar concurenţa n-a fost deloc uşoară. Lily Allen Da, am învins-o pe Leona Lewis. Iartă-mă, Leona! Şi-ţi mulţumesc foarte mult (râde).

Nu foarte sigură. N-am avut o istorie prea plăcută cu ceremoniile de decernare a premiilor. De fiecare dată când am fost la vreuna, parcă am avut un presentiment că ceva rău urma să se întâmple. Plus că niciodată nu m-am aşteptat să câştig ceva. Am preferat să fiu plăcut surprinsă, decât să-mi construiesc cine ştie ce scenarii că voi câştiga un anumit număr de premii.

Nu, pe biroul de la serviciu.

Nu, am deja unul de firmă.

Cu un pahar de vin.

Nu le mai ştiu exact numărul.

Multă lume s-ar fi aşteptat să trec repede-repejor la următorul proiect muzical, dar nimeni nu ştie că asta înseamnă, de fapt, vreo trei ani de concerte de promovare, eventual un turneu amplu. N-am nevoie de aşa ceva acum. Vreau să mă odihnesc un pic, da, să mă odihnesc şi să mănânc.

Da, ceea ce e bine. Mă bucur foarte tare că va fi aşa.

Oh, da! Imaginaţi-v-o pe Lily Allen la costum, de la 9 la 5, într-o clădire de birouri din Soho. Pe mine mă încântă foarte tare schimbarea asta.

Mă ocup de gestiunea noului meu magazin, Lucy in Disguise, pe care l-am deschis împreună cu sora mea. Şi ce-ar mai fi? Sunt pe cale să-mi deschid propria casă de discuri.

Da, am ochit câţiva. Nu mai departe marţea trecută, am fost la un concert în Reading, unde am văzut câţiva tineri artişti care m-ar putea interesa pe viitor, în calitate de producător. Cât despre Lily Allen Records, nu ştiu ce sa zic, ne mai gândim la nume.

Mda, nu ştiu dacă Twitter îmi mai place.

Vezi aici mai multe poze cu Lily Allen

FOTO: Simon Emmet © EMI Music LTDRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg