Fashion Icon! Blake Lively, apariţie foarte rafinată în Franţa!

10 mai, 2016
Pregnant Actress Blake Lively Arrives At Nice Airport In France jpeg

Celebra actri┼ú─â nu se dezice nici la a doua sarcin─â. La prima sarcin─â, Blake a impresionat cu stilul ei vestimentar. A┼ča se-nt├ómpl─â ┼či acum, c├ónd actri┼úa este ├«ns─ârcinat─â pentru a doua oar─â.

Blake este cunoscut─â pentru stilul vestimentar impecabil

Surprins─â ateriz├ónd pe aeroportul din Nice, ├«n Fran┼úa, pentru Festivalul de Film de la Cannes, Blake Lively a f─âcut din nou o impresie frumoas─â. ├Ämbr─âcat─â ├«ntr-o ┼úinut─â ÔÇŁall whiteÔÇŁ, Blake a demonstrat ├«nc─â o dat─â c─â po┼úi fi sexy ┼či stylish, chiar dac─â silueta ÔÇŁsufer─âÔÇŁ anumite transform─âri.

Ţinuta perfectă pentru un zbor cu avionul

Blake a optat cu aceast─â ocazie pentru un trench alb, Burberry, care era prev─âzut cu o curea ├«n talie, o pereche de pantaloni albi ┼či ni┼čte sandale bej, foarte ├«nalte.

Ţinuta i-a ascuns sarcina foarte bine

Z├ómbitoare ┼či cu adev─ârat destins─â, Blake a acaparat privirile tuturor celor prezen┼úi ├«n aeroport. C├ót despre sarcina ei, aceast─â ┼úinut─â i-a mascat-o cu succes, a┼ča c─â mai avem de a┼čteptat c├óteva s─âpt─âm├óni p├ón─â ├«i vom putea admira primele apari┼úii pe covorul ro┼ču cu burtica la ├«naintare.

foto: Hepta