Fashion Icon! Ivanka Trump, lecţie de stil la Berlin

26 aprilie, 2017
Ivanka Trump Attends W20 Conference In Berlin jpeg

Mar┼úi, Ivanka Trump a onorat invita┼úia cancelarului german Angela Merkel  de a efectua o vizit─â la Berlin, ├«n vederea particip─ârii la un forum al femeilor organizat sub auspiciile G20, ├«n calitate de consilier preziden┼úial.

O primă vizită internaţională în calitate de consilier prezidenţial

Fiica pre┼čedintelui american Donald Trump a marcat, ieri, o prim─â vizit─â interna┼úional─â de la investirea tat─âlui s─âu. Prezen┼úa Ivank─âi la acel eveniment oficial a fost, desigur, una f─âr─â cusur, a┼ča cum ne-a obi┼čnuit deja. ├Ämbr─âcat─â ├«ntr-o rochie alb─â, cu un croi ├«n A, fiica cea mare a lui Donald Trmp a f─âcut senza┼úie printre cei prezen┼úi, gra┼úie alegerii sale vestimentare ┼či a rafinamentului de care a dat dovad─â.

Apariţia ei a fost fără cusur!

Desigur, nu e niciun secret c─â Ivanka are un stil vestimentar des─âv├ór┼čit, ea impresion├ónd de fiecare dat─â c├ónd apare la evenimente de anvergur─â. La acesta de ieri, Ivanka a mizat ┼či pe accesorii statement, opt├ónd pentru o pereche de cercei supradimensiona┼úi, cu pietre de culoarea smaraldului, dar ┼či pe un clutch auriu. ┼×i-a completat look-ul cu o pereche de stiletto, negri, care i-au conferit doza necesar─â de elegan┼ú─â.

Piesa statement: cerceii supradimensionaţi.

N-a dat gre┼č nici la capitolul make-up sau hairstyle, t├ón─âra de 35 de ani ani opt├ónd pentru un look c├ót mai discret, dar, totodat─â, elegant. Ce s─â mai, Ivanka a impresionat, ┼či-a f─âcut tat─âl m├óndru, iar toate privirile au fost a┼úintite asupra ei.

Ivanka a sosit în Berlin la invitaţia cancelarului german Angela Merkel.

├Äns─â, s─â nu crede┼úi c─â a impresionat doar prin alegerea ei vestimentar─â. Prezen┼úa Ivank─âi ├«n cadrul acestui eveniment a fost una extrem de important─â, fiica lui Donald Trump dorind ca prin munca sa s─â promoveze femeile de pretutindeni ┼či s─â faciliteze accesul acestora pe pia┼úa muncii.

Dou─â dintre cele mai puternice femei ale lumii

De altfel, acesta a fost ┼či motivul pentru care cancelarul german Angela Merkel a mizat pe implicarea Ivank─âi, supranumit─â ┼či ÔÇŁPrima Fiic─âÔÇŁ a SUA.

Prezenţa Ivankăi la Berlin a stânit proteste stardale

De precizat este, ├«ns─â, ┼či faptul c─â aceast─â vizit─â ├«n Berlin a Ivank─âi a avut, totu┼či, ┼či un moment mai pl─âcut. Hot─âr├ót─â s─â-┼či apere tat─âl, Ivanka a sus┼úinut c─â acesta este ÔÇŁun campion pentru drepturile femilor ┼či al familieiÔÇŁ, lucru ce a st├ónit furia tuturor femeilor prezente ├«n sal─â. Cancelarul german Angela Merkel s-a v─âzut nevoit─â s─â intervin─â: "Vezi reac┼úia celor din sal─â. Trebuie men┼úionat un lucru: atitudinea pe care tat─âl t─âu a ar─âtat-o fa┼ú─â de femei ridic─â semne de ├«ntrebare asupra a c├ót de mult sus┼úine el, de fapt, drepturile femeilor". Totu┼či, Ivanka n-a r─âmas f─âr─â replic─â: "Am auzit criticile din partea media ┼či ┼čtiu c─â au fost propagate ├«n pres─â".

Femeile au scandat în stradă împotriva Ivankăi

Oricum, e de apreciat evolu┼úia Ivank─âi Trump! S─â nu uit─âm c─â-n urm─â cu dou─âzeci de ani debuta ca model, defil├ónd pe podium pentru designeri faimo┼či precum Versace, Marc Bouwer ┼či Thierry Mugler. De-a lungul carierei sale ├«n mod─â, Ivanka a realizat campanii publicitare pentru Tommy Hilfiger ┼či Sassoon Jeans.  Fiica pre┼čedintelui american s-a reg─âsit de mai multe ori ├«n topul celor mai sexy femei din lume, realizat de revista ÔÇ×MaximÔÇŁ.

Ivanka, al─âturi de Angela Merkle, Regina Maxima a Olandei ┼či Christine Lagarde - managing director al Fondului Monetar International

Acum, ├«ns─â, Ivanka se num─âr─â printre cele mai puternice femei din lume, particip├ónd la evenimente importante al─âturi de Angela Merkel ┼či chiar Christine Lagarde, managing director la Fondul Monetar Interna┼úional, a┼ča cum s-a ├«nt├ómplat ieri. Iat─â ce s-a discutat la acest eveniment ┼či cum s-a descurcat Ivanka!

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi O╚Ťil jpg