Fashionistele din sportul alb

9 iulie, 2010

Tot mai multe jucătoare au transformat competiţiile de tenis într-un adevărat catwalk. Este un bun prilej pentru a-şi pune în evidenţă calităţile fizice în ţinute care de care mai originale. Sau sexy, în cazul unor frumuseţi precum Sharapova sau Ivanovic. Venus Williams Celebra jucătoare de tenis Venus Williams îşi creează singură ţinutele cu care apare la turnee. Şi trebuie să recunoaştem că nu duce lipsă de imaginaţie! La recentul turneu de la Wimbledon, sportiva de culoare a făcut furori cu această rochiţă cu franjuri, inspirată, spune ea, din ţinutele cântăreţei Tina Turner.

Tot mai multe jucătoare au transformat competiţiile de tenis într-un adevărat catwalk. Este un bun prilej pentru a-şi pune în evidenţă calităţile fizice în ţinute care de care mai originale. Sau sexy, în cazul unor frumuseţi precum Sharapova sau Ivanovic.

Venus Williams

Celebra jucătoare de tenis Venus Williams îşi creează singură ţinutele cu care apare la turnee. Şi trebuie să recunoaştem că nu duce lipsă de imaginaţie! La recentul turneu de la Wimbledon, sportiva de culoare a făcut furori cu această rochiţă cu franjuri, inspirată, spune ea, din ţinutele cântăreţei Tina Turner.

Serena Williams

Sora mai mică a lui Venus, Serena, este puţin mai reţinută când vine vorba despre modelul rochiţelor în care joacă. Observăm totuşi că cei de la Nike i-au creat şi un accesoriu elegant pentru rochie, şi anume un bolero cu mâneci scurte.

Maria Sharapova

Frumoasa rusoaică este una dintre jucătoarele care dau tonul în moda echipamentelor de tenis. Pasionată de modă, Maria spune că se consultă cu designerii brandului Nike atunci când aceştia îi creează rochiţele. De altfel, echipamentul ei este unicat pe terenul de tenis, celelalte jucătoare sponsorizate de Nike primind modele diferite.

Ana Ivanovic

Frumoasa sârboaică este adepta echipamentelor în culori aprinse, potrivite tenului ei măsliniu. Preferă modelele simple, fără artificii care nu-şi au locul pe un teren de tenis. Imaginea brandului Adidas arată cel mai bine în roşu.

Anna Kournikova

Deşi s-a retras din activitate, logodnica lui Enrique Iglesias a fost aceea care a dat tonul ţinutelor sexy pe terenul de tenis. Când apărea în echipamente ca acestea, publicul masculin din tribune nu mai ţinea cont de scor.



Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg