Festivalul de film de la Veneţia. Cine a cucerit şi cine a dat greş pe covorul roşu?

7 septembrie, 2015
'The Danish Girl' Premiere   72nd Venice Film Festival jpeg

O nouă zi de festival, o nouă ocazie ca vedetele să strălucească în ţinute fastuoase pe covorul roşu. Iată, aşadar, ce staruri şi-au făcut apariţia duminică la festivalul de film de la Veneţia!

Johnny Depp şi Amber Heard

image

Îndrăgostiţi, Amber Heard şi Johnny Depp au păşit pe covorul roşu în ţinute elegante. În timp ce Johnny Depp a purtat un costum alb-negru, la care a potrivit un papion, soţia sa, Amber Heard, a strălucit într-o rochie florală. Simpaticul actor a fost nedezlipit de superba sa soţie, care face parte din distribuţia unui film din competiţia oficiala a Mostrei - "The Danish girl".

Dakota Johnson

image

Şi starul din ”Fifty Shades of Grey” a făcut senzaţie pe covorul roşu. Dakota Johnson a purtat pentru această ocazie o rochie cu umeri goi, extrem de şic, care i-a venit de minune.

Tilda Swinton

image

Ştie cum să impresioneze, asta-i clar. Actriţa în vârstă de 54 de ani a pozat pe covorul roşu plină de graţie, în timp ce purta o rochie lungă, lemon, care-i urma perfect linia corpului.

Kristen Stewart

image

Nici apariţia lui Kristen Stewart n-a fost ratată de fotografii prezent la eveniment. Actriţa a furat privirile tuturor într-o rochie nude cu inserţii argintii.

Iată şi ce ţinute au abordat vedetele în celelalte zile ale festivalului!

Ieri seară, vedetele şi-au scos din nou ţinutele de covor roşu şi au defilat în a doua seară a festivalului de film de la Veneţia.

image image

Frumoasa actriţă în vârstă de 41 de ani, Elizabeth Banks, membră a juriului festivalului de film de la Veneţia, a fost, de data aceasta, o apariţie mai spectaculoasă decât în seara de debut a evenimentului, rochia ei din mătase cu print floral, semnată Elie Saab, fiind de departe cea mai frumoasă creaţie pe care am văzut-o pe covorul roşu.

image image

La rândul ei, modelul Alessandra Ambrosio a fost răpitoare în varianta neagră a rochiei purtate în prima seară, tot o creaţie Philosophy di Lorenzo Serafini.

Mark Ruffalo, actorul din filmul Spotlight, a cărui premieră a avut loc aseară, a fost însoţit pe covorul roşu de superba lui soţie, Sunrise Coigney, la rândul ei o prezenţă rafinată în rochia ei desoebit de sexy.

image

Un alt model care a făcut senzaţie pe covorul roşu a fost modelul Hilary Rhoda, aici alături de directorul artistic al casei Chopard, Caroline Scheufele.

image

În  seara de debut a festivalului, ca de obicei, atenţia n-a fost cucerită de vreo actriţă cu treabă pe acolo, ci de un manechin, în cazul nostru, Alessandra Ambrosio, Îngerul de 34 de ani având grijă ca toţi ochii să fie pe ea.

image image

Şi cam asta s-a întâmplat, fie că-ţi place, fie că nu, rochia ei albă, diafană şi transparentă, cu taieturi în părţi, o creaţie Philosophy di Lorenzo Serafini.

image

Omologul masculin al divei brazilience a fost actorul Jake Gyllenhaal, starul filmului Everest, care a arătat mai bine ca niciodată în frac, chiar dacă de-abia am putut să-i vedem chipul din cauza bărbii hipstereşti.

image image

Actriţele Diane Kruger şi Elizabeth Banks, membre ale juriului concursului de anul acesta, au optat amândouă pentru alb, deşi rochia actriţei de origine germană a avut şi ceva inserţii argintii, elementul spectaculos fiind trena amplă.

Frumuseţea spaniolă Paz Vega n-a surprins neapărat prin alegerea ei vestimentară, semnată Ralph & Russo, deşi şi aceasta a fost una foarte şic, ci prin tunsoarea pixie care o prinde foarte bine.

image image

Maria Grazia Cucinotta, italianca de 47 de ani care este urmaşa Monicăi Bellucci în inimile italienilor, a fost o prezenţă relativ discretă în rochia ei din dantelă neagră, însă frumuseţea naturală a actriţei a compensat.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png