Fiica lui Kate Moss şi-a făcut debutul pe podium la Săptămâna Modei de la Paris

8 octombrie, 2020
1 kate moss gettyimages 1157417748 jpg jpeg

Săptămâna Modei de la Paris, deşi ţinută în pandemie, are câteva noutăţi interesante. Iar printre ele, se numără Lila Moss

Tânăra şi-a făcut debutul în prezentarea de modă a colecţiei de primăvară 2021 semnată Miu Miu, defilând în trei ţinute. Chiar ea a fost cea care a deschis show-ul. "Mulţumesc că mi-aţi permis să debutez la cel mai de vis show", a scris Lila pe Instagram, mulţumind casei de modă Miu Miu pentru prima ei prezentare de modă la 18 ani (foto jos). Celebra ei mamă, Kate Moss, a păşit prima oară pe catwalk tot la 18 ani şi tot la Săptămâna Modei de la Paris - dar pentru brandul Dolce & Gabbana, în anul 1992.

lila 1 jpg jpeg
lila 2 jpg jpeg

Desigur, întrebarea rămâne: unde a fost Kate când Lila a defilat? Pentru că fostul supermodel nu a fost de zărit în primul rând la evenimentul Miu Miu. Unii au comentat că Lila avea prea mari emoţii şi i-a cerut mamei să nu stea în primul rând. Alţii au spus că Moss şi-a susţinut fiica din culise. Cert este că aceasta şi-a declarat oricum oficial susţinerea pentru fiica sa. "Depinde dor de ea dacă vrea să facă asta. O las pe ea să decidă. Dar eu o voi susţine, fireşte, voi fi ca o momager pentru ea. Poate să reuşească în acest domeniu, dacă vrea. Eu o voi sprijini indiferent de ceea ce alege să facă în viaţă", a spus Kate (46) despre fiica sa din relaţia cu Jefferson Hack. 

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg