Fiica Madonnei şi-a făcut debutul în modelling! Reacţia mamei sale!

11 martie, 2016
madonna lourdes png

Direct în faţa reflectoarelor! Fiica Madonnei, Lourdes Leon, încearcă să stea, de obicei, departe de lumea celebrităţilor, însă de data aceasta a acceptat propunerea prietenei mamei sale de a apărea înttr-un shooting fashion.

Lourdes Leon

Lourdes, aka Lola, a fost de acord să ia parte la o campanie publicitară de-a designerului Stella McCartney, căci, zice ea, rezonează cu mesajul transmis de respectiva campanie.

Aşadar, Lourdes îşi va face debutul în modelling fiind faţa noului parfum al Stellei McCartney, graţie mesajului promovat de această campanie publicitară. ”Am trecut prin această luptă chiar şi eu. (...) Îmi place când cineva nu pretinde că e altceva decât este în realitate.”

Imaginea postată de Madonna

Şi cum vestea că Lourdes îşi va face debutul în modelling a ieşit la suprafaţa, Madonna a fost prima care a susţinut-o pe adolescentă. Celebra cântăreaţă a postat chiar şi o imagine cu Lourdes, pe când se afla la machiaj, înainte de filmarea reclamei. În imagine, Lourdes şi-a schimbat culoarea părului şi pare versiunea mai tânără a mamei sale. ”Mi-e dor de fata asta frumoasă. Abia aştept s-o văd”, este mesajul postat de Madonna pe contul ei de Instagram.

Imaginea postată de Stella McCartney

Şi designerul Stella McCartney s-a folosit de Instagram pentru a anunţat viitoarea colaborare dintre ea şi fiica Madonnei. ”Ne bucurăm s-o avem pe Lola în echipa noastră. Lola, pe care eu o ştiu de când s-a născut, este la începutul carierei sale artistice. Ea este o tânără independentă, un spirit liber. Deşi s-a născut în lumina reflectoarelor, ea a reuşit să rămână cu picioarele pe Pământ. #LolaLeon”, a scris celebrul designer pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram