Fiica Silviei de la "Bravo, ai stil!" e la fel de fashionistă ca mama ei FOTO

19 iunie, 2018
Silvia Bravo ai stil fiica ei Evolette (2) jpeg

Evolette are doar şase ani, dar este la fel de preocupată de hăinuţe precum mama sa, câştigătoarea concursului de stil de la Kanal D.

image

Silvia Oana Popescu are o fetiţă frumuşică foc, blondă, cu păr lung şi foarte preocupată de aspectul său. O trăsătură pe care, de bună seamă, micuţa Evolette a moştenit-o de la mama sa, care are veleităţi înnăscute de stilist şi care şi-a demonstrat pasiunea pentru modă atât în primul sezon al show-ului "Bravo, ai stil!", cât şi în recent încheiatul concurs "Bravo, ai stil! All Stars", unde a câştigat premiul cel mare.

La cei şase anişori ai săi, Evolette (care are deja un nume de poveste, după personajul din "Harry Potter") are o garderobă cu sute de hăinuţe pe care le schimbă şi le afişează cu mândrie în diverse locuri, pe unde o ia mama ei. Fie că merge în parc, la un loc de joaca, la filmări cu mama sa ori în vizită, Evolette este mereu în trend.

Mai mult, fetiţa are deja propriul portofoliu, fiind angrenată în mai multe shooting-uri pentru o colecţiile vestimentare pentru copii.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg