Flapper Girl cucereşte Italia

6 aprilie, 2011

Iulia Albu ocupă 12 pagini în noul număr al revistei italiene de modă şi artă fotografică Love sex dance, cu extravagantul ei pictorial realizat de fotograful Valentin Călinescu. Este vorba chiar despre şedinţa foto pe care Iulia a pregătit-o special pentru inaugurarea site-ului personal, www.iuliaalbu.com – şi chiar despre povestea în imagini care o lansa pe Flapper Girl în showbizul de la noi.

Iulia Albu ocupă 12 pagini în noul număr al revistei italiene de modă şi artă fotografică Love sex dance, cu extravagantul ei pictorial realizat de fotograful Valentin Călinescu.

Este vorba chiar despre şedinţa foto pe care Iulia a pregătit-o special pentru inaugurarea site-ului personal, www.iuliaalbu.com– şi chiar despre povestea în imagini care o lansa pe Flapper Girl în showbizul de la noi. „Ca artist, look-ul Iuliei mă inspiră foarte mult şi tocmai de aceea am demarat împreună acest proiect, care este mult mai amplu, fiind compus dintr-o serie de şedinte foto, fotografiile publicate în Love sex dance fiind doar prima parte a acestei colaborări. Posing-ul aparte şi look-ul ei modelesque permit foarte multe interpretări”, spune Valentin Călinescu.

Pentru acest pictorial, soţia creatorului de pantofi Mihai Albu nu s-a aflat doar în faţa aparatului foto, ci şi în spatele lui – fiindcă Iulia a creat, sub marca Mihai Albu, toate ţinutele pe care le poartă în shooting. E un succes al artistului Vali Călinescu, dar şi al Flapper Girl în era social media – întrucât editorii revistei italiene (realizată atât în variantă virtuală, cât şi în variantă print) au selectat această şedinţă foto după ce au văzut fotografiile online. Dar e şi o reuşită care vine ca o dovadă în plus că stilul flapper este IN, frumuseţile din furtunoşii ani '20 inspirând o mulţime de designeri în noile lor colecţii. Accesează galeria foto pentru mai multe imagini.Recente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg