FOTO: 40 de ani de Cavalli

29 iulie, 2010
RC 40th Anniversary Logo v 25jun10 pr b jpeg

Pentru a sărbători cum se cuvine cei 40 de ani de carieră, după show-ul prezentat pe catwalk-ul din Milano, Roberto Cavalli a pregătit o serie de evenimente similare ce se vor desfăşura în capitala franceză

Creatorul de modă celebrează patru decenii de activitate în lumea modei.

Pentru a sărbători cum se cuvine cei 40 de ani de carieră, după show-ul prezentat pe catwalk-ul din Milano, Roberto Cavalli a pregătit o serie de evenimente similare ce se vor desfăşura în capitala franceză, fiind programate să aibă loc în timpul Săptămânei Modei de la Paris.

Vezi aici vedetele care poartă creaţiile Cavalli

Astăzi, creatorul de modă italian găzduieşte un dineu şi o petrecere la Şcoala Superioară de Arte Frumoase din Paris, prilej cu care-şi va lansa cea mai recentă carte, „Roberto Cavalli“. Aceasta noua ediţie publicată de Cavalli cuprinde o colecţie de fotografii realizate de Mert & Marcus cu celebrităţile care au purtat, de-a lungul timpului, creaţiile lui.

Referindu-se la istoria brandului Cavalli, creatorul a declarat: „Ultimii 40 de ani au avut o semnificaţie

image

importantă. În tot acest timp, am creat un stil unic care nu s-a reflectat doar în colecţiile mele, ci şi în viaţa mea“.

Pentru a marca acest bilanţ al succesele brandului, Roberto Cavalli a creat un logo aniversar aparte: „auriul înseamnă lux şi glam, simbolul casei Maison Cavalli, recunoscut oriunde în lume, îmbinat cu simbolul zeiţei Venus care personifică frumuseţea tuturor femeilor care au purtat creaţiile Cavalli de-a lungul celor patruzeci de ani.“

Foto: EPA; Vogue.comRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg