FOTO Actriţa română Alexandra Dinu, o frumuseţe elegantă la Premiile Afrodita

21 octombrie, 2014
alexandra dinu spate jpeg

Anul acesta a fost plin pentru actriţa româncă, stabilită în Italia. A primit al doilea trofeu pentru carieră, în cadrul Festivalului Pompeii Film, pentru rolul din “La Farfalla Granata”,după ce primise unul şi la Festivalul de Film de la Veneţia pentru cea mai bună actriţă

Anul acesta a fost plin pentru actriţa româncă, stabilită în Italia. A primit al doilea trofeu pentru carieră, în cadrul Festivalului Pompeii Film, pentru rolul din “La Farfalla Granata”, după ce primise unul şi la Festivalul de Film de la Veneţia pentru cea mai bună actriţă – oferit de revista Diva e Donna, pentru interpretarea din “Rosso San Valentino”.

Una dintre actriţele proeminente de origine română, stabilită în străinătate şi-a făcut un nume încă de la 19 ani, în showbizul românesc, ca apoi să fie cunoscută mai mult pentru faptul că a devenit soţia fotbalistului Adi Mutu, între 2001 şi 2003. Însă, la 33 de ani, Alexandra Dinu face furori în mondenul italian, apărând în tot mai multe filme.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

La gala premiilor Afrodita, putem spune că Alexandra Dinu a fost o adevărată zeiţă, stârnind admiraţie cu rochia sa elegantă. Vezi şi mai multe ţinute ale actriţei române, în următoarele!

Frumoasa româncă a făcut senzaţie la Roma cu interpretările sale actoriceşti, până anul trecut, când fiul ei şi-al lui Mutu, Mario, a suferit o operaţie pe cord deschis. Dar şi relaţia serioasă pe care o are cu Luca Bastianello, actor cu care a jucat în serialul Rosso San Valentino şi care deja i-a oferit un inel de logodnă, a contribuit la succesul ei monden. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea divertismentului italian.

by

.

În stânga, Alexandra a purtat o rochie ce emană prospeţime şi care îi pune în valoare silueta subţire, la Festivalul de Film de la Pompei.

Aici, la Festivalul de Film de la Venetia, la premiera Le Dernier Coup de Marteau, pe 3 septembrie, unde a purtat o rochie simplă, dar de mare efect mai ales datorită broderiei de pe spatele ţinutei, tot într-o nuanţă cremoasă de alb.

image

Aici, tot luna trecută, la Festivalul de Film de la Veneţia, la premiera filmului Pasolini, unde şi colega ei de breaslă, Mădălina Ghenea, şi-a făcut apariţia spectaculos. Alexandra a preferat o rochie mini neagră, pentru un efect dramatic, dar nu este cea mai bună opţiune vestimentară pentru actriţă.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg