FOTO Alb &Negru la gala Billboard: Beyoncé a încălcat dresscode-ul!

15 decembrie, 2014

La prânzul Billboard Women, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé,

La prânzul fastuos Billboard Women, organizat la New York, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé, una dintre cele mai populare artiste din lume, care a făcut excepţie de la regula nespusă şi a ales o rochie care iese din tiparele galei.

Sunt femeile Billboard, cele mai influente şi mai populare în industria muzicală: de la Be, Aretha Franklin la Taylor Swift, să vedem cum s-au făcut ele remarcate la eveniment!

Taylor Swift

Întotdeauna o prezenţă plăcută, cu aer retro şi feminin, artista de 24 de ani este femeia anului, desemnată de Billboard, iar rochia ei alb-negru cu model dantelat este semnată de regretatul mare designer Oscar de la Renta.

Click pe următoarea pentru a vedea rochia lui Beyonce, dar şi alte ţinute

Beyoncé

Cântăreaţa a ales o rochie mulată, de culoare cărămizie, cu un şliţ foarte riscant, care i-a pus în evidenţă picioarele ferme.

Jessie J

Ne bucurăm să vedem că artista a ales iarăşi o ţinută mult mai cuminte şi mai elegantă decât cele anterioare. Deşi salopeta are un decolteu adânc pe lateral, îi vine foarte bine.

Estelle

Frumoasa cântăreaţă cu voce ca de mătase a ales all black, eleganţa totală conferită de salopeta neagră şi cu croială clasică, masculină.

Charli XCX

Tânăra cântăreaţă încă nu s-a obişnuit cu ţinutele frumoase şi bine alese, a ales o rochie neinspirată pentru prânzul Billboard, purtată mai demult şi de Beyonce. Albă, mulată, lungă şi transparentă.

Chrissy Teigen

Soţia lui John Legend a optat pentru combinaţia de alb negru cu o rochie simplă, mulată, cu tăieturi interesante şi un şliţ nepotrivit.

Meghan Trainor

Responsabila hitului "All About that Bass" a respectat genul cu care s-a şi consacrat: rochiţele retro şi feminine, mini. De data aceasta, una neagră, cu guler peter pan.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg