FOTO Alb &Negru la gala Billboard: Beyoncé a încălcat dresscode-ul!

15 decembrie, 2014

La prânzul Billboard Women, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé,

La prânzul fastuos Billboard Women, organizat la New York, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé, una dintre cele mai populare artiste din lume, care a făcut excepţie de la regula nespusă şi a ales o rochie care iese din tiparele galei.

Sunt femeile Billboard, cele mai influente şi mai populare în industria muzicală: de la Be, Aretha Franklin la Taylor Swift, să vedem cum s-au făcut ele remarcate la eveniment!

Taylor Swift

Întotdeauna o prezenţă plăcută, cu aer retro şi feminin, artista de 24 de ani este femeia anului, desemnată de Billboard, iar rochia ei alb-negru cu model dantelat este semnată de regretatul mare designer Oscar de la Renta.

Click pe următoarea pentru a vedea rochia lui Beyonce, dar şi alte ţinute

Beyoncé

Cântăreaţa a ales o rochie mulată, de culoare cărămizie, cu un şliţ foarte riscant, care i-a pus în evidenţă picioarele ferme.

Jessie J

Ne bucurăm să vedem că artista a ales iarăşi o ţinută mult mai cuminte şi mai elegantă decât cele anterioare. Deşi salopeta are un decolteu adânc pe lateral, îi vine foarte bine.

Estelle

Frumoasa cântăreaţă cu voce ca de mătase a ales all black, eleganţa totală conferită de salopeta neagră şi cu croială clasică, masculină.

Charli XCX

Tânăra cântăreaţă încă nu s-a obişnuit cu ţinutele frumoase şi bine alese, a ales o rochie neinspirată pentru prânzul Billboard, purtată mai demult şi de Beyonce. Albă, mulată, lungă şi transparentă.

Chrissy Teigen

Soţia lui John Legend a optat pentru combinaţia de alb negru cu o rochie simplă, mulată, cu tăieturi interesante şi un şliţ nepotrivit.

Meghan Trainor

Responsabila hitului "All About that Bass" a respectat genul cu care s-a şi consacrat: rochiţele retro şi feminine, mini. De data aceasta, una neagră, cu guler peter pan.Recente pe Ok! Magazine

par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg