FOTO Alegerea bărbaţilor: gala femeilor sexy pe covorul roşu

13 iunie, 2014

Deşi evenimentul anual Guys Choice Awards a avut loc săptămâna trecută în Culver City, California, merită trecut în revistă mai ales pentru ţinutele superbe ale celor mai dorite şi recunoscute femei din monden. Rihanna şi Sandra Bullock au condus detaşat seara premiilor oferite de bărbaţi pentru cele mai

Deşi evenimentul anual Guys Choice Awards a avut loc săptămâna trecută în Culver City, California, merită trecut în revistă mai ales pentru ţinutele superbe ale celor mai dorite şi recunoscute femei din monden. Rihanna şi Sandra Bullock au condus detaşat seara premiilor oferite de bărbaţi pentru cele mai impresionante reprezentante ale sexului frumos.

Ceremonia celebrează tot ceea ce iubesc bărbaţii, iar ei au desemnat-o pe Riri drept Cea mai dorită femeie din lume. “Mulţumesc că m-aţi votat la cei 26 de ani ai mei, căci de aici încolo, totul se duce la vale”, a glumit artista, îmbrăcată într-o rochie de piele neagră.

Vezi continuarea...

Nici Sandra Bullock nu a scăpat nevăzută – ea a primit cel mai important trofeu: Zece ani de senzualitate pentru cea mai sexy femeie în ochii bărbaţilor de atâta timp. Premiul i-a fost oferit actriţei îmbrăcate în rochie roz, ca o prinţesă, de Keanu Reeves, Hugh Grant şi Matthew McConaughey. Acesta din urmă a fost votat Bărbatul anului.

Jessica Alba

Olivia Munn

Modelele Sports Illustrated: Chrissy Teigen, Nina Adgal şi Lily Aldridge – au primit Sfântul Graal al Senzualităţii. Aici, Chrissy...

Nina Adgal

Lily Aldridge

Rosario Dawson

FOTO GETTY IMAGES, WENNRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg