FOTO Ana Ularu, o apariţie superbă la Festivalul de Film de la Roma!

Actriţa noastră de renume internaţional a fost prezentă la evenimentul internaţional, încheiat pe 25 octombrie la Roma, unde a promovat, alături de regizorul italian Lorenzo Sportiello, filmul în care joacă: “Index Zero”.

Românca de 29 de ani, celebră pentru interpretările ei extrem de verosimile din “Italiencele”, “Hârtia va fi albastră”, “Borgias” sau “Sunt o bab[ comunistă” a avut unul din rolurile principale în pelicula sci-fi ce a avut premiera pe 24 octombrie. Apariţia Anei pe covorul roşu a fost cu atât mai specială cu cât ea a preferat dintotdeauna modestia şi nu a căutat lumina reflectoarelor. Rochia sa extrem de elegantă, foarte diafană şi seducătoare, a mai înmuiat imaginea uşor mai aspră a Anei, îndulcindu-i trăsăturile perfect. Fericirea de pe chipul actriţei s-a potrivit de minune cu atitudinea ei exuberantă şi ţinuta ravisantă, cu spatele gol şi o tăietură inspirată, care emană feminitate 100%.

Ţinuta superbă este semnată MLH (Maria Lucia Hohan), din mătase, cu detalii ce amintesc de piesele de lenjerie retro. 

Aici, cu Simon Merrells şi Lorenzo Sportiello

O ţinută provocatoare şi feminină, dar de foarte bun gust a ales şi pentru conferinţa de presă de la Festivalul Internaţional de la Roma, all black. 

Zâmbetul actriţei române poate fi datorat şi rolului avut în Serena, în care a jucat alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence, care rulează deja în cinematografe. Felicitări, Ana! 

FOTO GETTY

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA