FOTO Angelina Jolie şi rochiile cu decupaj adânc - TOP 5 apariţii

11 aprilie, 2014

Este faimoasă în toată lumea nu doar pentru talentul actoricesc, ci şi pentru curajul de-a preveni cancerul printr-o serie de operaţii majore. Patimi pe care a reuşit să le depăşească. Are o familie perfectă alături de

Este faimoasă în toată lumea nu doar pentru talentul actoricesc, ci şi pentru curajul de-a preveni cancerul printr-o serie de operaţii majore. Patimi pe care a reuşit să le depăşească. Are o familie perfectă alături de Brad Pitt, şi-a făcut debutul regizoral şi ajută femeile din întreaga lume prin puterea exemplului personal. O divă, o femeie în toate sensurile, care şi-a lăsat amprenta şi cu stilul său unic. Dar mai ales, cu faimoasa postură cu piciorul la vedere, în rochiile sale de designer, cu şliţ adânc.

Iată topul celor 5 apariţii ale Angelinei Jolie!

Rochia-semnătură a Angelinei ţinuta 1

Pe 27 februarie 2012, toată elita hollywoodiană era cu ochii pe Angie. După ce-a fost criticată intens pentru apariţiile ei seci şi terne de până atunci, iată că rochia Atelier Versace pe care a purtat-o la Oscaruri a stârnit valuri în online şi a rămas semnătura ei. Actriţa a fost parodiată de alte vedete şi a primit un plus de 15.000 de fani pe Twitter, când a pozat pentru fotografi cu rochia care a avut un şliţ profund pe piciorul drept. Sexy!

Ţinuta 2

La Cannes, în 2011, starul de 38 de ani a purtat o frumoasă rochie de mătase, tot Atelier Versace, de culoarea ciocolatie, 'cu decupaj adânc. O apariţie demnă de festivalul de film, unde a participat la premiera filmului "The Tree of Life".

Ţinuta 3

Anul 2012, la Golden Globes, ne-a permis s-o vedem pe actriţă purtând o ţinută ceva mai luminoasă şi îndrăzneaţă, ieşind din tiparul culorilor închise. Ea şi iubitul ei, Brad Pitt, au fost cel mai frumos cuplu prezent pe covorul roşu. Cu rochia sa din saten de culoare crem, cu inserţii roşii, Angie bifează a treia rochie Atelier Versace.

Ţinuta 4

Filmul pe care l-a regizat în 2011, "Land of Blood and Honey", a adus-o pe covorul roşu la premieră cu o creaţie albastru închis Romona Keveza.

Ţinuta 5

Tot în 2012, la premiile GUILD Awards, Angie a purtat o rochie sobră, din dantelă, marca Michael Kors, dar cu şliţul semnătură, bineînţeles. Una dintre cel mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roşu.

Care vă plac?Recente pe Ok! Magazine

Jill Biden și Leti jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg