FOTO – Bijuteriile Chopard, „regine“ la Cannes

Cunoscuta casă de bijuterii elveţiană a făcut o tradiţie din a-şi etala cele mai spectaculoase creaţii cu prilejul marilor evenimente din lumea showbizului.

Celebrităţile prezente la Cannes şi-au accesorizat ţinutele pentru covorul roşu cu preţioasele bijuterii Chopard. Astfel, Uma Thurman, Jane Fonda, Penélope Cruz, Paz Vega, Nieves Alvares, Sonam Kapoor, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Bar Refaeli, Karolina Kurkova, Aishwarya Rai şi Grace Hightower (soţia lui Robert De Niro) au adus un plus de strălucire vestimentaţiei lor cu cerceii, colierele, inelele şi brăţările Chopard, în timp ce Jude Law şi Niels Schneider au avut la mână ceasuri create de aceeaşi casă de bijuterii.

Vezi aici galeria foto

Vezi cele mai spectaculoase ţinute de pe covorul roşu

În calitate de partener oficial al Festivalului de Film de la Cannes, din 1997, Chopard este responsabilă de realizarea statuetei Palm d’or, iar din 2001 încoace oferă şi două trofee Chopard, care sunt decernate anual unui actor şi unei actriţe, consideraţi revelaţiile anului.

Anul acesta, Astrid Bergès-Frisbey şi Niels Schneider au fost recompensaţi cu premiile Chopard, care le-au fost înmânate de către Robert De Niro, preşedintele juriului de la ediţia cu numărul 64 a Festivalului de Film de la Cannes. Actriţa Astrid Bergès-Frisbey a interpretat rolul sirenei-vrăjitoare din filmul „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi“, ce a avut premiera mondială, sâmbătă, la Cannes, iar Niels Schneider s-a remarcat prin rolul din filmul „Les amours imaginaires“, regizat de Xavier Dolan.

Ca design, Trofeul Chopard reprezintă o rolă de film aurie şi a fost oferit de-a lungul anilor unor actori ca  Rodrigo Santoro, Ludivine Sagnier şi Marion Cotillard.

Tot la această ediţie, Chopard a oferit şi un Palme d’or omagial lui marelui actor francez Jean-Paul Belmondo. Din păcate, sărbătoritul nu şi-a putut ţine în mână trofeul, el având braţul drept paralizat în urma accidentului cerebral suferit acum cinci ani de zile. Cu toate acestea, Belmondo a fost aplaudat de audienţă timp de 20 de minute, gest care demonstrează fără alte cuvinte recunoaşterea valorii sale cinematografice.

foto: Chopard

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA