FOTO Capa, accesoriul hot al vedetelor. Vezi cine şi cum o poartă!

9 septembrie, 2014
olivia palermo wearing burberry in new york 28 july 2014 jpeg

Capă, şal sau poncho, acest item vestimentar cu rădăcini hippie sau etno a luat cu asalt podiumurile de modă şi a devenit într-un timp record piesa hot a acestui sezon. Tonul a fost dat de casa de modă Burberry care, an de an, reinterpretează

Capă, şal sau poncho, acest item vestimentar cu rădăcini hippie sau etno a luat cu asalt podiumurile de modă şi a devenit într-un timp record piesa hot a acestui sezon. Tonul a fost dat de casa de modă Burberry care, an de an, reinterpretează celebra capă din gabardină. De data aceasta, a ales ca material caşmirul şi lâna scoţiană, iar ca inovaţie serviciul de personalizare, prin monogramarea cu iniţialele persoanei care îl poartă.

Rezultatul a fost uimitor, celebrităţile şi bloggerii internaţionali au adoptat cu rapiditate capa în stil poncho în garderoba lor. Tonul l-a dat Cara Delevingne, apoi Olivia Palermo a fost zărită pe străzile New York-ului cu un item vestimentar similar, pe care l-a suprapus peste o ţinută compusă din cămaşă şi pantaloni scurţi cu imprimeu cadrilat şi cizme peste genunchi.

image

Aflată la Sydney, Rosie Huntington Whiteley a fost fotografiată la rândul ei, purtând celebrul poncho, de data aceasta peste o pereche de skinny jeans, accesorizata cu cizme boho, din piele întoarsă şi o pălărie în stil aussie.

image

La Londra, Suki Waterhouse (iubita actorului Bradley Cooper) a suprapus un poncho peste un palton din lână, într-un stil londonez perfect pentru zilele ploioase.

image


Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG