FOTO Capa, accesoriul hot al vedetelor. Vezi cine şi cum o poartă!

9 septembrie, 2014
olivia palermo wearing burberry in new york 28 july 2014 jpeg

Capă, şal sau poncho, acest item vestimentar cu rădăcini hippie sau etno a luat cu asalt podiumurile de modă şi a devenit într-un timp record piesa hot a acestui sezon. Tonul a fost dat de casa de modă Burberry care, an de an, reinterpretează

Capă, şal sau poncho, acest item vestimentar cu rădăcini hippie sau etno a luat cu asalt podiumurile de modă şi a devenit într-un timp record piesa hot a acestui sezon. Tonul a fost dat de casa de modă Burberry care, an de an, reinterpretează celebra capă din gabardină. De data aceasta, a ales ca material caşmirul şi lâna scoţiană, iar ca inovaţie serviciul de personalizare, prin monogramarea cu iniţialele persoanei care îl poartă.

Rezultatul a fost uimitor, celebrităţile şi bloggerii internaţionali au adoptat cu rapiditate capa în stil poncho în garderoba lor. Tonul l-a dat Cara Delevingne, apoi Olivia Palermo a fost zărită pe străzile New York-ului cu un item vestimentar similar, pe care l-a suprapus peste o ţinută compusă din cămaşă şi pantaloni scurţi cu imprimeu cadrilat şi cizme peste genunchi.

image

Aflată la Sydney, Rosie Huntington Whiteley a fost fotografiată la rândul ei, purtând celebrul poncho, de data aceasta peste o pereche de skinny jeans, accesorizata cu cizme boho, din piele întoarsă şi o pălărie în stil aussie.

image

La Londra, Suki Waterhouse (iubita actorului Bradley Cooper) a suprapus un poncho peste un palton din lână, într-un stil londonez perfect pentru zilele ploioase.

image


Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling