FOTO Care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete ale anului?

7 august, 2014
lupita nyongo rtx17bql jpeg

Una dintre cele mai populare reviste de stil şi monden din lume a realizat un top fabulos al celor mai iscusiţi într-ale alegerilor vestimentare, aleşi din tagma hollywoodiană, dar nu numai. Cine credeţi c-a ajuns în top? !

Una dintre cele mai populare reviste de stil şi monden din lume a realizat un top fabulos al celor mai iscusiţi într-ale alegerilor vestimentare, aleşi din tagma hollywoodiană, dar nu numai. Cine credeţi c-a ajuns în top?

Ducesa Kate Middleton are un loc special în categorie, fiind în Hall of Fame.

Din lista internaţională a celor mai bine îmbrăcaţi n-avea cum să lipsească revelaţia anului, Lupita Nyong’o, care a excelat pe covorul roşu, bifând ţinute extrem de stilate din toate nuanţele posibile!

Curcubeul Lupita Nyong'o. Cele mai spectaculoase şi colorate ţinute ale actriţei

image

Vezi cine a mai fost numit bine îmbrăcat anul acesta! Click pe următoarea

Onorată a fost şi radianta actriţă Cate Blanchett, care lasă întotdeauna loc de magie pe covorul roşu, cu rochiile sale diafane.

image

Emma Watson, bineînţeles, nu putea să lipsească. Bunul ei gust pentru fashion trebuie răsplătit cu un loc de onoare în lista celor mai bine îmbrăcate staruri!

image

Votate au fost şi Prinţesa Mary a Danemarcei, cât şi Regina Maxima a Olandei, două prezente regale în ton cu armonia frumosului de viţă nobilă.

image

(Regina Maxima)

Michelle Dockery este şi ea prezentă în listă, fiind apreciată pentru alegerile inspirate şi plăcute, cum este aici, la Screen Actors Guild Awards.

Emmy Rossum, de asemenea, s-a făcut remarcată cu stilul ei fără cusur, cum a fost aici, când a purtat o creaţie Monique Lhuilier magenta, la gala Critics Choice Awards.

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg