FOTO Cel mai bine îmbrăcate la gala Critics` Choice Awards!

16 ianuarie, 2015

Din păcate, 2015 pare să fie unul groaznic pentru staruri, care par să aibă probleme mari cu stiliştii. Însă o selecţie a celor mai bine îmbrăcate este necesară, aşadar să o urmărim şi să ne dăm cu părerea! Voi ce credeţi?

It’s awards season! O altă gală prestigioasă a avut loc aseară, când vedetele cele mai apreciate la ora actuală, nominalizaţi la Globurile de Aur şi Oscaruri sau nu, dive ale covorului roşu şi actori de seamă.

Asociaţia Criticilor de Film au premiat cele mai bune filme ale anului şi cele mai bune interpretări actoriceşti, aşadar şi vedetele a trebuit să se prezinte în cel mai strălucitor mod posibil la eveniment.

Din păcate, 2015 pare să fie unul groaznic pentru staruri, care par să aibă probleme mari cu stiliştii. Majoritatea ţinutelor e prost inspirată, prost aleasă, nepotrivită pentru siluetele vedetelor, total diferite faţă de glamourul clasic al galelor de genul acesta.

Însă o selecţie a celor mai bine îmbrăcate este necesară, aşadar să o urmărim şi să ne dăm cu părerea! Voi ce credeţi?

Marion Cotillard

Ca de obicei, o alegere foarte inspirată şi proaspătă din partea actriţei de 39 de ani, care a fost de departe cel mai bine îmbrăcată vedetă pe covorul roşu la Critics Choice Awards: o rochie albă, cu crinolină, de bal, semnată Dior Haute Couture.

Julianne Moore

O altă prezenţă distinsă, semnată Saint Laurent, una din cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu, din partea câştigătoarei Globului de Aur şi a unui trofeu Critics's Choice Awards.

Jennifer Aniston

Neconvenţional! Ne bucurăm să o vedem pe actriţa din "Cake" strălucind într-un costum deux piece, un tuxedo Gucci vişiniu accesorizat cu pantofi Loubutin - o alegere neaşteptată pentru cea care preferă rochiile scurte, mulate, negre şi prost alese! Bravo, Jen!

Angelina Jolie

Soţia lui Brad Pitt îşi pierde din strălucire tot mai mult. Cu fiecare apariţie, nu ştim ce să mai credem despre fostul sex-simbol. Înţelegem că este o familistă convinsă, însă nu are nicio scuză pentru faptul că alegerile sale vestimentare sunt fade, nepotrivite şi bătrâneşti. Păcat. Rochia ei argintie, care pentru mulţi aduce a furou elegant, nu inspiră nimic. E învechit, dar totuşi, sunt unii critici care o încadrează la bine îmbrăcate pentru rochia Versace. Noi zicem pas!

Michelle Monaghan

Frumoasa actriţă a prezentat evenimentul de ieri seară, din Los Angeles, într-o superbă rochie Elie Saab. Alura dramatică şi dantela neagră sunt o alegere sigură şi foarte elegantă pentru un astfel de eveniment. Şi romantică!

Reese Witherspoon

Iarăşi, o rochie despre care nu ştim sigur dacă ne place au ba. Unii critici au încadrat-o la bine îmbrăcate, mixul de negru cu fucsia este frumos, dar ceva-ceva nu epatează.

Jamie Chung

Actriţa de 31 de ani a ales o rochie mai retro, cu nuanţe metalice, o alegere sigură pentru gală. Rochia Yanina Couture cu modelul uşor psihedelic ar fi mers de minune cu părul prins.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg