FOTO Cel mai bine îmbrăcate pe covorul roşu

16 iulie, 2014

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată. Jessica Alba Magnum Golden Butterfly Awards, Istanbul

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată.

Jessica Alba

Magnum Golden Butterfly Awards, Istanbul

Respectând tema evenimentului, actriţa a ales o rochie aurie foarte elegantă, care îi pune în evidenţă silueta frumoasă. Trena lungă este elementul care conferă şi mai multă atitudine şi glamour ţinutei. Clutchul cu aplicaţii aurii completeză outfitul impecabil.

Click pe următoarea!

Diane Kruger

Premiera filmului „The Bridge“, Beverly Hills

Ca de obicei, actriţa arată impecabil. Această ţinută cu crop top şi fustă creion este desprinsă din tendinţe. Bulinele îi dau o notă uşor jucăuşă. În schimb, atenţia cade pe pantofii în nuanţa neon, care creează un contrast frumos cu sobrietatea impusă de negru.

Kerry Washington

BET Awards, Los Angeles

A optat pentru un look foarte fresh. Accesorizarea este impecabilă, pantofii albi şi clutchul verde punându-i în evidenţă rochia. Apreciez lipsa bijuteriilor opulente, imprimeul floral, în vogă vara asta, fiind suficient pentru un eveniment de zi.

Naomi Campbell

Petrecerea Serpentine Gallery, Londra

Ce poate fi mai seducător decât o rochie roşie din paiete? Poate doar una purtată de „Panteră“...Se pare că aceasta a ştiut exact ce ţinută să aleagă pentru a avea o apariţie demnă de o divă. Drapajele şi mâneca lipsă potenzează senzualitatea divei.

Keira Knightley

Petrecerea Serpentine Gallery, Londra

Apariţia dublurii de mătase de sub rochia colorată este neaşteptată şi cred că multă lume ar fi renunţat la ea... În schimb, pe Keira o prinde de minune acest look diafan. Lipsa bijuteriilor nu constituie un dezavantaj, ba din contră, rochia în sine fiind o bijuterie.

Foto: guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png