FOTO Cele mai cool ţinute ale lui Beyonce

8 septembrie, 2015
3 jpeg

Sau cele mai stilate ţinute ale marii artiste, că aproape toate postările ei fashion sunt cât se poate de pline de stil! 

Este o divă a scenei muzicale internaţionale, dar şi o divă a bunului gust. Foarte rar am avut neplăcerea să o vedem îmbrăcată fără stil, iar apariţiile sale au impresionat de fiecare dată. Feminină, voluptuoasă, elegantă şi senzuală, Beyonce este o regină a stilului fashion. Care îi sunt cele mai apreciate ţinute pe care le-a împărtăşit pe Instagram?

Este soţia lui Jay Z şi mama fetiţei lor, Blue Ivy (3), dar Beyonce a ştiut să cucerească toată atenţia ca o femeie extrem de sexy într-o salopetă cu decolteu abisal, roşie ca focul, cu capă lungă şi inserţii de material fuchsia.

image

Până şi costumele de baie sunt atent alese şi asortate cu cele ale fetiţei sale adorabile, Blue Ivy. Dar ale cântăreţei de 34 de ani sunt foarte provocatoare, pe măsura formelor ei feminine!

image image

Cine spune că o vedetă de R&B nu poate fi şi în trendul hipsterilor? Iat-o pe Bey accesorizată foarte colorat şi vesel, dar şi foarte feminin. De fapt, ne întrebăm dacă fusta aia e, de fapt, o cămaşă ingenios legată... În orice caz, poate purta o fustă creion cu mare senzualitate şi stil.

image

Wow! O apariţie cât se poate de fashion şi de cool, modernă, cu note dramatice. Fusta cu buline este retro, în timp ce cămaşa completează original ţinuta, iar jacheta de piele e foarte cool. Pantofii fac toată diferenţa, fiind atât de bine aleşi la patternurile ţinutei!

image

Şi da,  Queen Bey pe care o ştim de atâţia ani şi care, la cei 34 de ani proaspăt împliniţi pe 4 septembrie, still rocks!Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG